Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Golf van Gãkova

Dit is het meest groene natuurrijke en beste gebied om te zeilen. De wind waait altijd in de perfecte richting en Jacques Cousteau beschreef het als het paradijs... Iedere dag opnieuw ontdekt u hier de mooiste en meest idyllische baaien!

De meest groene kust van Turkije

De doorschijnende en diepe wateren van de Golf van Gökova, gesitueerd op de zuidkust van het schiereiland Bodrum, vertonen kleurschakeringen van het diepste blauw tot het lichtste turkoois. De dicht beboste kustlijn staat bol van de verschillende groentinten. ’s Avonds worden de bergsilhouetten gereflecteerd in de ondergaande zon, en ’s nachts koestert de omgeving zich in het fosforiserende schijnsel van de maan.(Bron: Welkom in Turkije)

Tapijten weven, rivierboottochtje, wandelen

Dorpjes die we hier kunnen bezoeken zijn Bozalan en Akyaka. Of u kunt vanuit English Harbor een middag gaan shoppen in de grote toeristenplaats Marmaris. In Bozalan kunt u zien hoe Turkse vrouwen met de hand op traditionele wijze de meest prachtige tapijten weven. Met natuurlijke grondstoffen maken zij zelf hun eigen verf hiervoor. Met de wandeling door dit mooie dorpje in de heuvels meteen even de benen strekken. In Akyaka kunt gaan paardrijden of een klein boottochtje over de rivier maken. Er zijn ook winkeltjes, barretjes en restaurantjes.

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

14-07-2018
13... Een ongeluksgetal, maar dit is het aantal vaarweken dat ons schip Sila in 2018 er al op...
Lees meer...
17-02-2018
“Ik ga alleen op vakantie, maar heb geen zin in dat dating gedoe tussen single vrouwen en...
Lees meer...
13-12-2017
“Waar ik echt een hekel aan heb tijdens mijn vakantie, zijn van die gillende kinderen en...
Lees meer...