Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Bodrum

Er was een tijd dat Bodrum een badplaats was die voornamelijk veel rijke jonge Turken zag. Nu komt er een gevarieerder publiek maar de chique uitstraling is een blijvertje. Bodrum heeft wel wat weg van Saint-Tropez maar dan met een vleugje Afrika. Luxe jachten, witte huizen en de kruisvaardersburcht bepalen het beeld van de badplaats. En natuurlijk de fonkelende turkooizen baai van de Egeïsche Zee. De gemoedelijke oude binnenstad van Bodrum, met de smalle keienstraatjes, brengt je in Griekse sferen. Je vindt er volop boetiekjes, terrassen en Turkse eethuisjes!

Bodrum, een bruisende badplaats!!

Vakantiebestemming Bodrum, de meest mondaine badplaats aan de Egeïsche kust. Bodrum is de bestemming bij uitstek voor de echte Turkije liefhebbers, gelegen in een baai die terecht tot de mooiste baaien ter wereld behoort. Met zijn moderne jachthaven en het centraal gelegen middeleeuwse kasteel is het ook een plaats van vele tegenstellingen.

Bodrum is de ideale bestemming voor de echte Turkije-fans. U kunt genieten van de mooie baaien, de schilderachtige straatjes of van het levendige uitgaansleven.

Met zijn moderne jachthaven en het centraal gelegen middeleeuwse kasteel is Bodrum ook een plaats van vele tegenstellingen. Schilderachtige nauwe straatjes in het oude centrum van Bodrum gaan naadloos over in terrassen en hippe bars, traditionele muziek cafeetjes staan zij aan zij met de modernste discotheken, zoals de beroemde Halikarnas openlucht disco. Souvenirwinkeltjes en tapijtzaken, kebab zaakjes en typische visrestaurants, Bodrum heeft het allemaal en dat maakt het tot een levendig uitgaanscentrum en gezellige toeristenstad.

Het heerlijke klimaat in Turkije heeft tevens een prachtig voorjaar en heerlijke nazomer!

Vanaf april stijgt de temperatuur van 20 graden tot ruim 30 graden in juli en augustus. Ook in september en oktober is het in Bodrum nog prima weer. De temperatuur in september is rond 26 graden en in oktober circa 24 graden.


Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

11-05-2021
Waarom kies je voor deze unieke beleving van een Comfort Blue Cruise? Ook wel zeilcruise...
Lees meer...
31-12-2020
Op de laatste dag van 2020 blikken we graag terug op afgelopen jaar. Naar de leuke dingen...
Lees meer...
01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...