winnaar Blue Voyage Cuisine Cooking Competition
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Over ons

Bij SWS Sailing De Blue Cruise Specialist Van Nederland boekt u alle blue cruises. Daarnaast is SWS trotse culinaire winnaar van de Blue Voyage Cuisine Cooking Competition en heeft twee prachtige schepen in eigen bezit. Hierop wordt de Sailing In Luxury Atmosphere uitgevoerd.

Maak kennis met Nathalie, uw Blue Cruise expert van Nederland

Oprichter/eigenaar Nathalie D’Alessandro was te gast bij het programma Ron Reizen TV. Hier vertelt zij in vijf persoonlijke interviews over haar liefde voor zeilcruises en waarom zij haar bedrijf SWS Sailing heeft gestart.

Bekijk deze afleveringen via Youtube en klik hier.

Nathalie is zeer deskundig op het gebied van zeilcruises, want zij organiseert al sinds 1992 deze bijzondere meezeilvakanties en weet als geen ander wat belangrijk is voor het welslagen van een blue cruise. Met deze jarenlange ervaring heeft zij al voor vele duizenden mensen zeilreizen georganiseerd. Zij vindt dat dit prachtige vakantie concept perfect tot zijn recht komt in meerdere landen. U heeft daarom dus keuze bij SWS uit meerdere landen. Lees hier meer over de achtergrond van SWS.

Regelmatig vaart Nathalie uiteraard zelf ook mee, dus als u het fijn vindt Nederlandse reisbegeleiding aan boord te hebben, neem dan even contact op. Lees hier meer over haar.

De eigen schepen van SWS

Dit zijn de 4-sterren Comfort Blue Cruise ketch Sila en de 5-sterren Premium Deluxe Blue Cruise gulet Xenos II. Deze varen met eigen vaste bemanning in Turkije en Griekenland. De zeer ervaren kapiteins zijn broers, ze heten Halil Danaci en Nedim Danaci. Zij heten u met liefde en passie voor het vak graag welkom aan boord en hebben al vele duizenden gasten een onvergetelijke zeilcruise bezorgd.

Wij boeken ook andere schepen voor u in Turkije, Griekenland en meer landen

U kunt blue cruises, meezeilvakanties boeken en boten prive afhuren in diverse prijsklassen langs de Turkse kust of Griekse eilanden, maar ook in andere landen zoals Kroatie, Italie, Indonesie en het Caribisch gebied.

Continue uitbreiding van bestemmingen

Nathalie: "Ik beoog het grootste scala aan Blue Cruises en mijn doel is dit in zoveel mogelijk landen ter wereld aan te bieden. Ik zoek daarom continue nieuwe blue cruise bestemmingen. In diverse landen zijn kleinschalige cruises mogelijk en voor elk budget bestaat er een Blue Cruise. Ik wil telkens meer vaartochten en andere landen toevoegen aan het SWS Blue Cruise assortiment. Mijn persoonlijke missie is het bestaan van een blue cruise bij heel Nederland bekend te maken en iedereen een onvergetelijke blue cruise ervaring te laten beleven."

Uw voordelen om voor uw boeking via SWS te kiezen

Voor bestemming Turkije en Griekenland bieden wij van de concollega rederijen en Nederlands-Turkse reisorganisaties ook de blue cruises en schepen aan. Geef dit daarom even door aan ons als u een offerte ter prijsvergelijking wilt opvragen. Want de bootprijs is hetzelfde voor u, maar u heeft voordelen als u bij SWS boekt. Onderstaande voordelen zijn namelijk belangrijk voor u:

1. Omdat SWS Sailing lid is van het garantiefonds zijn uw vooruitbetaalde reissommen veilig gesteld.

2. Vluchten (en indien gewenst ook hotels) boeken wij gelijk voor u erbij in een pakketreis. Deze vallen dan dus ook onder ons garantiefonds.

3. De annulerings- alsook (aan- en rest)betalingsvoorwaarden van tickets via SWS boeken zijn vele malen aantrekkelijker dan zelf via internet boeken. Zelf tickets boeken op internet betekent namelijk alles gelijk in 1x betalen en 100% annuleringskosten als u uw reis moet afzeggen.

De klassen zijn grofweg onder te verdelen in:

  • Basis - vanaf € 775
  • Comfort - vanaf € 1.050
  • Premium deluxe - vanaf € 1.150

Lees hier verder over onze blue cruises in de basis, comfort en premium deluxe klasse.

Blijf op de hoogte

Houd de website in de gaten voor updates en meld aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Zoover Gold Award

Binnen onze vloot werken we met schepen welke aan strenge kwaliteitsnormen voldoen. Zo sleepte ons schip Sila de felbegeerde Zoover Gold Award in de wacht en was winnaar van de Blue Voyage Cuisine Cooking Competition. Lees hier een greep uit de reacties van onze gasten.

In de krant en op tv

In de media is onze reisorganisatie op het gebied van Blue Cruise ook de meest geciteerde. Hier vindt u een selectie van kranten, tv-programma's en magazines die aandacht aan SWS besteed hebben.

Zekerheid

Uiteraard is SWS aangesloten bij het garantiefonds (voor gespecialiseerde touroperators, ofwel GGTO). Lees hier meer.

Reisspecialist

SWS is De Blue Cruise Specialist van Nederland en lid van de branche vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties VvKR en The Travelstars, een selectie van reisspecialisten in hart & nieren, met vele vakantie thema's bestemmingen over de hele wereld.

Geheel ontzorgd

We regelen desgewenst alles voor uw reis, heel gemakkelijk in 1x bij SWS reserveren.

Video's & vlogs kijken

Neem een kijkje bij SWS Sailing, De Blue Cruise Specialist van Nederland.

Klik op de foto hieronder voor een afspeellijst op Youtube met diverse video's over de blue cruises en vlogs van Nathalie D'Alessandro.

crew Sila SWS SailingErdal kok SWS SailingErsin steward SWS SailingBerkant kok SWS Sailingcrew Xenos II SWS Sailing
crew Xenos II SWS SailingHiko kapitein SWS SailingBaris steward SWS SailingBerkant kok SWS SailingBerkant kok SWS Sailing
Nathalie D'Alessandro eigenaresse SWS SailingMelih Danaci land operatie SWS Sailing
Ik wil meer weten over wat een blue cruise is
crew Sila SWS SailingErdal kok SWS SailingErsin steward SWS SailingBerkant kok SWS Sailingcrew Xenos II SWS Sailing
crew Xenos II SWS SailingHiko kapitein SWS SailingBaris steward SWS SailingBerkant kok SWS SailingBerkant kok SWS Sailing
Nathalie D'Alessandro eigenaresse SWS SailingMelih Danaci land operatie SWS Sailing


 

Video

Video

Video

Video

Video

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

18-09-2023
Waarom zou je nu al voor volgend jaar jouw bootvakantie moeten boeken? Reden 1: de eerste...
Lees meer...
11-05-2021
Waarom kies je voor deze unieke beleving van een Comfort Blue Cruise? Ook wel zeilcruise...
Lees meer...
31-12-2020
Op de laatste dag van 2020 blikken we graag terug op afgelopen jaar. Naar de leuke dingen...
Lees meer...