uw contactpersoon
Nathalie D'Alessandro
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Over ons

Bij SWS Sailing De Blue Cruise Specialist Van Nederland (maatwerk specialist) boekt u uw blue cruise in alle klassen, in meer dan tien landen. U kunt bij ons terecht voor alle meezeilvakanties en zeilcruises (kleinschalige cruises) van diverse rederijen en reisorganisaties.

De klassen zijn grofweg onder te verdelen in:

  • Standaard - vanaf € 175
  • Basis - vanaf € 750
  • Comfort - vanaf € 825
  • Premium deluxe - vanaf € 995

25 jaar ervaring

Oprichter Nathalie D’Alessandro organiseert sinds 1992 deze bijzondere vorm van vakantie vieren en weet als geen ander wat belangrijk is voor het welslagen van een blue cruise. Met deze jarenlange ervaring heeft zij al voor duizenden mensen zeilcruises georganiseerd en zij vindt dat dit prachtige vakantie concept perfect tot zijn recht komt in meerdere landen, u heeft dus een ruime keuze bij SWS.

Continue uitbreiding van bestemmingen

Nathalie: "Wij beogen het grootste scala aan Blue Cruises en ons doel is dit in zoveel mogelijk landen ter wereld aan te bieden. Wij breiden het aanbod daarom ook continue uit. In diverse landen zijn kleinschalige cruises mogelijk en voor elk budget bestaat er een Blue Cruise. Ik wil telkens meer vaartochten en andere landen toevoegen aan het SWS Blue Cruise assortiment."

Blijf op de hoogte

Houd de website in de gaten voor updates en meld aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Zoover Gold Award

Binnen onze vloot werken we met schepen welke aan strenge kwaliteitsnormen voldoen. Zo sleepte ons schip Sila de felbegeerde Zoover Gold Award in de wacht. Lees hier een greep uit de reacties van onze gasten.

In de krant en op tv

In de media is onze reisorganisatie op het gebied van Blue Cruise ook de meest geciteerde. Hier vindt u een selectie van kranten, tv-programma's en magazines die aandacht aan SWS besteed hebben.

Zekerheid

Uiteraard is SWS aangesloten bij het garantiefonds (voor gespecialiseerde touroperators, ofwel GGTO). Lees hier meer.

Reisspecialist

SWS is De Blue Cruise Specialist van Nederland en ook lid van The Travelstars, een selectie van reisspecialisten in hart & nieren, met vele vakantie thema's bestemmingen over de hele wereld. Lees hier meer.

Geheel ontzorgd

We regelen desgewenst alles voor uw reis, heel gemakkelijk in 1x bij SWS reserveren.

Video's & vlogs kijken

Neem een kijkje bij SWS Sailing, De Blue Cruise Specialist van Nederland.

Klik op de foto hieronder voor een afspeellijst op Youtube met diverse video's over de blue cruises en vlogs van Nathalie D'Alessandro.

een fotogenieke kapitain Altijd vrolijk onze captain Mustafasteward captain en de chefkok aan boordMet veel plezier organiseert Nathalie al 25 jaar zeilvakanties en blue cruises langs de mooiste Middellandse Zee kustenkapitein Iglo met zijn zoon
Ik wil meer weten over wat een blue cruise is
een fotogenieke kapitain Altijd vrolijk onze captain Mustafasteward captain en de chefkok aan boordMet veel plezier organiseert Nathalie al 25 jaar zeilvakanties en blue cruises langs de mooiste Middellandse Zee kustenkapitein Iglo met zijn zoon


 

Video

Video

Video

Video

Video

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

Facebook

24-03-2019 08:30:45
Op 18 mei en 29 juni varen wij als Nederlandse eigenaren weer mee op de Comfort Blue Cruise. De route staat ingepland langs de Griekse eilanden. We gaan eiland hoppen en op ontdekking! Ga je mee? Wat we zoal gaan doen? Spectaculaire scooterritjes, wandelingen met adembenemende uitzichten, ronddolen in pittoreske haventjes en dorpjes, kerkjes, kloosters, grotten en zelfs een vulkaan bezoeken... En naast dit alles is er uiteraard ook tijd om aan boord te genieten van zon, zee en je culinair te laten verrassen. Beslis snel, want er zijn nog maar weinig plekken! Bel Nathalie van SWS Sailing. Telefoon +316 34 05 39 62. Meer info op de website via https://www.swssailing.nl/informatie/comfort-blue-cruise
23-03-2019 18:33:22
SWS bied drie soorten blue cruises aan, zie https://www.swssailing.nl/choose/onze-blue-cruises. Vraag: welke zou jij prefereren? ⛵️Sportief meezeilen (basis klasse) ?Relaxed meezeilen (comfort klasse) ??Premium meezeilen (deluxe klasse)
22-03-2019 14:23:10
Voor de "Muziek in mij" thema cruise, met vertrek op 18 mei, is nog voor precies 2 stellen plek. Pak je kans, want deze bijzondere week met Esther Kruiter en Paul-Jan Linker is maar 1x per jaar! Wat deze week speciaal maakt? Het liggend liedjes concert, zingen tijdens het zeilen en in een antiek amfitheater... Meer informatie vind je op onze website https://www.swssailing.nl/informatie/muziek-in-mij Delen met gezellige koppels die van muziek houden wordt uiteraard gewaardeerd!
21-03-2019 17:32:43
Iedereen die onze pagina leuk vindt maakt toch nog kans om te winnen! Want tijdens de week van het weten werd er wel massaal meegedaan met antwoorden, maar er was helaas niemand die alle vragen goed had? We willen onze volgers toch graag belonen voor het enthousiasme, dus doen we volgende week een verloting onder iedereen. Volg jij ons al? Zoja, dan maak ook jij kans?

@SWStravel

Blog

14-07-2018
13... Een ongeluksgetal, maar dit is het aantal vaarweken dat ons schip Sila in 2018 er al op...
Lees meer...
17-02-2018
“Ik ga alleen op vakantie, maar heb geen zin in dat dating gedoe tussen single vrouwen en...
Lees meer...
13-12-2017
“Waar ik echt een hekel aan heb tijdens mijn vakantie, zijn van die gillende kinderen en...
Lees meer...