Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Golf van Hisarönü

De naam Hisarönü betekent “voorkant van het kasteel” en refereert aan de lokale ruïne in deze plaats. Dit gebied wordt gekenmerkt door prachte hoge kliffen, leuke stadjes, dorpjes, markten en prachtige natuur.

Marmaris en Bodrum

Vanuit Bodrum maken we de oversteek richting Knidos, waar een prachtig oud theater ligt. De overblijfselen van de Agora, het theater in Knidos, zijn opgegraven. Neem uw fototoestel mee als u omhoogklimt, u maakt daar een prachtige foto van de baai met uw schip. Ook varen we naar de plaatsjes zoals Datca, Bozburun en Selimiye. Een leuk vaargebied voor degenen die aan land willen om cultuur op te snuiven en rondsnuffelen op markten.

Selimiye, Bozburun en Datca

Naast de gezellige Turkse havenplaatsjes met marktjes en terrasjes zoals Selimiye, Bozburun, Datca en ook Eski Datca, zijn er ook andere pittoreske plekjes langs de kust waar nauwelijks een toerist komt en waar u kunt genieten van de rust van het onbezorgde Turkse leven. Op deze vaarroute kunt u ook het Griekse eiland Symi bezoeken. En als u het schip voor uw eigen groep heeft afgehuurd kunt u ook naar Marmaris, waar discotheken voor een swingend nachtleven zorgen.

Onbekend onder de Europese toerist, maar geliefd bij lokale Turken

  • Hayit Buku
  • Mesudiye
  • Palamutbuku

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...
12-11-2019
We zijn ontzettend trots dat wij de winnaar zijn van Blue Voyage Cuisine Cooking Competition....
Lees meer...
06-08-2019
Zo tijdens de warmste weken van het jaar krijgen we af en toe vragen over hoe het werkt met de...
Lees meer...