Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Golf van Hisarönü

De naam Hisarönü betekent “voorkant van het kasteel” en refereert aan de lokale ruïne in deze plaats. Dit gebied wordt gekenmerkt door prachte hoge kliffen, leuke stadjes, dorpjes, markten en prachtige natuur.

Marmaris en Bodrum

Vanuit Bodrum maken we de oversteek richting Knidos, waar een prachtig oud theater ligt. De overblijfselen van de Agora, het theater in Knidos, zijn opgegraven. Neem uw fototoestel mee als u omhoogklimt, u maakt daar een prachtige foto van de baai met uw schip. Ook varen we naar de plaatsjes zoals Datca, Bozburun en Selimiye. Een leuk vaargebied voor degenen die aan land willen om cultuur op te snuiven en rondsnuffelen op markten.

Selimiye, Bozburun en Datca

Naast de gezellige Turkse havenplaatsjes met marktjes en terrasjes zoals Selimiye, Bozburun, Datca en ook Eski Datca, zijn er ook andere pittoreske plekjes langs de kust waar nauwelijks een toerist komt en waar u kunt genieten van de rust van het onbezorgde Turkse leven. Op deze vaarroute kunt u ook het Griekse eiland Symi bezoeken. En als u het schip voor uw eigen groep heeft afgehuurd kunt u ook naar Marmaris, waar discotheken voor een swingend nachtleven zorgen.

Onbekend onder de Europese toerist, maar geliefd bij lokale Turken

  • Hayit Buku
  • Mesudiye
  • Palamutbuku

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

13-04-2019
Tegenwoordig boekt de gemiddelde vakantieganger niet zomaar een reis. Men wil iets beleven en...
Lees meer...
05-01-2019
Een blue cruise is een kleine cruise met gemiddeld twaalf gasten, waarbij je je vakantie voor...
Lees meer...
09-10-2018
Op een blue cruise kun je volop zwemmen in de mooiste blauwe baaien. Dat is niet alleen heerlijk...
Lees meer...