Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Olive Farm

Een klein stukje verder dan Eski Datca ligt de prachtige moderne Olive Farm. Deze werd opgericht op 350.000 vierkante meter grond door een Amerikaanse ingenieur in 1995. Het motief van de oprichter van de boerderij was om de beste kwaliteit van olijfolie en olijfproducten naar de Verenigde Staten te exporteren. En dat is zeker gelukt!

In 2005, verkocht de eerste eigenaar zijn boerderij aan een Datça liefhebber uit Istanbul. Sindsdien werd de Olive Farm land geleidelijk uitgebreid en aan alle landbouwgrond werd een speciaal “Certificaat voor Biologische Landbouw” toegekend". Het aantal olijfrassen dat op de boerderij geteeld werd vermeerderde zich met de jaren en er werd een prachtige "Guesthouse" toegevoegd aan de boerderij, zodat bezoekende gasten letterlijk in de natuur kunnen leven. Bovendien, productie knowhow en technologie werd vernieuwd in de loop der jaren.

Op de Olive Farm kunt u een rondleiding krijgen over het terrein, waarbij alle processen getoond en aan u uitgelegd worden. De rondleiding eindigt in de winkel waar tevens een gratis proeverij is.

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

11-05-2021
Waarom kies je voor deze unieke beleving van een Comfort Blue Cruise? Ook wel zeilcruise...
Lees meer...
31-12-2020
Op de laatste dag van 2020 blikken we graag terug op afgelopen jaar. Naar de leuke dingen...
Lees meer...
01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...