vluchten
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Vluchten

Wij maken het u gemakkelijk en regelen gelijk bij boeking ook de vlucht voor u, inclusief de transfers.

Vliegtickets naar al onze blue cruise bestemmingen

SWS is al 25 jaar gespecialiseerd in luxe blue cruises in Turkije en Griekse eilanden. Voor deze twee landen hebben wij veel klanten. Daarom hebben we ook een contract met de luchtvaartmaatschappij Corendon voor de vluchten daar naar toe. Zodoende bieden we altijd direct bij een aanvraag voor Turkije of Griekse eilanden een totaalpakket inclusief de vlucht.

Voor de andere bestemmingen kunnen we uiteraard ook vliegtickets regelen als u dat wenst. Maar de prijzen van die tickets zijn op aanvraag bij ons, omdat we niet voor alle landen contracten hebben afgesloten met luchtvaartmaatschappijen. We offreren u daarom pas ticketprijzen (en uiteraard tegen het meest aantrekkelijke tarief) als u besluit de blue cruise bij SWS te reserveren.

De transferduur is maar circa 30 minuten en in circa drie uur en twintig minuten vliegt u van Amsterdam naar Bodrum of Dalaman aan de zuidwestkust van Turkije of naar het Griekse eiland Kos.

Gemak en zekerheid bij SWS op een rijtje

 • Alles is in 1x voor u geregeld bij SWS. Het is gemakkelijk, snel en voordelig voor u.
 • U hoeft bij boeking alleen de aanbetaling te doen en het restant pas 8 weken voor vertrek te betalen.
 • Boeking bij SWS van uw totale reisarrangement (cruise, vlucht, transfer) valt geheel onder de garantie van het GGTO. U heeft dus 100% zekerheid.
 • Voor de Corendonvluchten kunt u bij SWS tot de dag voor vertrek gratis naamswijzigingen doorgeven.
 • Vluchten Amsterdam-Bodrum, Dalaman of Kos (vice versa) kunt u combineren
 • SWS heeft vluchten van Amsterdam naar Bodrum en Dalaman, maar vluchten vanaf andere luchthavens -zoals bijvoorbeeld Brussel- zijn ook mogelijk).

De voordelen ter plaatse

 • Transfers van en naar de luchthaven zijn inbegrepen.
 • Een korte transfertijd met luxe minibus (airco).
 • Ontvangst op vliegveld Bodrum door vaste chauffeurs.
 • Geen bijkomende kosten.
 • Bij vertragingen worden tranfsertijden zoveel mogeljik aangepast.
 • Bij calamiteiten kunnen wij inspringen.

Zelf de vlucht regelen?

Als u naast alle bovenstaande voordelen die wij bieden, toch liever zelf uw vlucht wilt boeken, dan kan dat wel, maar wij stellen u graag op de hoogte van de nadelen die eraan verbonden zijn. Houd er o.a. rekening mee dat uw reis dan niet onder het garantiefonds GGTO valt en u extra transferkosten heeft. Voorts kunt u bij online vluchtaanbieders niets kosteloos wijzigen en moet u direct bij boeking alles 100% betalen.

Individuele reizigers die zelf de vlucht regelen, dienen zelf een taxi te nemen van/naar het schip. Een taxirit van de luchthaven Bodrum/Milas naar Bodrum kost bijvoorbeeld circa € 50. Voor groepen die een heel schip gereserveerd hebben en zelf de vlucht willen regelen, kunnen wij wel de transfers verzorgen. Dit tarief is op aanvraag en afhankelijk van het aantal personen. Houdt u ook altijd rekening met de boardingstijden (in- en uitchecktijden) van onze schepen. De boardingstijden die wij hanteren zijn afgestemd op onze vluchtschema’s.

Nieuwe bagageregels

Vanaf 2014 hebben chartervliegmaatschappijen hun bagagevrijdom aangepast. Dat houdt in dat u voor ruimbagage een vergoeding betaalt. De kosten voor het kopen van ruimbagage bedraagt voor onze vluchten bij Corendon tot 20 kilo € 17,- per enkele reis (onder voorbehoud van tariefswijzigingen. Kijk op de website van flycorendon.com voor de meest actuele tarieven).

Ruimbagage die op de airport pas geboekt wordt, is duurder.

Boek nu

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...
12-11-2019
We zijn ontzettend trots dat wij de winnaar zijn van Blue Voyage Cuisine Cooking Competition....
Lees meer...
06-08-2019
Zo tijdens de warmste weken van het jaar krijgen we af en toe vragen over hoe het werkt met de...
Lees meer...