Antibes, Cannes, Saint-Tropez
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Frankrijk

Cap Corse, Antibes, Saint Tropez... Al jaren is Frankrijk een populair vakantieland, maar het staat niet bekend vanwege een blue cruise. Toch varen aan de Franse Rivièra een paar prachtige klassieke zeilschepen. En ook die zeiltochten die kunt u natuurlijk bij SWS boeken

De Cote d’Azur heeft een kustlijn van ongeveer 400 kilometer en in de zomermaanden is het aan de Franse Rivièra erg druk. Rustige stille plekjes en baaien zijn dan niet gemakkelijk te vinden. Daarom voeren de schepen alleen in september en begin oktober een aantal vaarroutes uit in Frankrijk. In het rustige naseizoen kunt u ervaren hoe het is om met een privé jacht langs bekende havens te varen. Flanerend over boulevards, op ontdekkingstocht in sfeervolle haventjes of luxe marina’s, zult u op een andere manier ontdekken waarom dit vakantiegebied altijd zo in trek is.

Flaneren in Saint Tropez

Vertrek en aankomst is meestal vanuit Antibes of Saint Tropez. In het binnenland vindt u overweldigende mooie natuur, zoals bij de Gorges du Verdon. Het schilderachtige kunstenaarsdorpje Saint-Paul-de-Vence is ook absoluut de moeite waard om te bezoeken. De schepen doen eveneens Cap Corse op Corsica aan, het Franse eiland van de schoonheid.

Regatta Les Voiles de St. Tropez

Begin oktober staat voor de échte zeilliefhebbers een zeilregatta vanuit Saint Tropez gepland. Heeft u interesse, meld u zich dan wel tijdig bij ons aan, aangezien hier altijd veel belangstelling voor is.

Vliegen of rijden

U kunt aanvliegen op de luchthaven van Nice, maar de rijafstand van Utrecht naar Nice aan de kust van Zuid-Frankrijk is circa 1.350 kilometer. Prima aan te rijden met uw eigen auto en ideaal om te combineren met een vakantie week aan land.

Wat kost het

Deze cruises in Frankrijk vinden doorgaans alleen plaats in september en begin oktober. De reisduur van iedere zeilcruise is een week, vanaf zaterdag. De vertrekdata en routes zijn op aanvraag. De tarieven bedragen per persoon vanaf € 1700 (exclusief vliegticket).

De schepen

Op de schepen is plaats voor maximaal 18, 26 of 28 gasten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ik wil meer weten over de Blue Cruises in Frankrijk

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

18-09-2023
Waarom zou je nu al voor volgend jaar jouw bootvakantie moeten boeken? Reden 1: de eerste...
Lees meer...
11-05-2021
Waarom kies je voor deze unieke beleving van een Comfort Blue Cruise? Ook wel zeilcruise...
Lees meer...
31-12-2020
Op de laatste dag van 2020 blikken we graag terug op afgelopen jaar. Naar de leuke dingen...
Lees meer...