Traditional Blue Cruise
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

De Traditional Blue Cruise

Meezeilen in de puurste vorm op een prachtig klassiek houten zeilschip van het type gulet. Heerlijk zeilen daar waar de wind ons brengt... Al vanaf € 950 pp per week, inclusief ticket en eten & drinken, boekt u de standaard Blue Cruise al! Het is een geheel verzorgde luxe zeilvakantie, met bemanning die het schip zeilt langs de kust van Turkije of de Griekse eilanden.

Doorgaans worden onze Traditional Blue Cruises uitgevoerd op de schepen van het type gulet. Wij bieden een ultra inclusief verzorging aan boord. Op onze gulets is plaats voor 12 gasten. Er zijn zes 2-persoonshutten en en zes badkamers met douche en toilet aan boord. De cabines hebben de mogelijkheid om in twee aparte bedden te slapen (2-persoons + 1-persoons stapelbed). Alles wat u nodig hebt, is verder aanwezig op het schip.

Onze gulets zijn uitgerust om echt te kunnen zeilen en onze bemanning doet dat ook graag. Aan boord treft u avontuurlijke, nieuwsgierige en gezellige mensen. Op elk schip stellen wij zorgvuldig de groep samen, zodat u gelijkgestemden treft qua leeftijd en qua reiziger (single of couple). Sommigen huren zelf een eigen schip af met vrienden of familie.

Onze Traditional Blue Cruises vertrekken wekelijks op zaterdag vanaf april tot november. Vertrekhavens zijn Bodrum (en Bitez).

De groepsgrootte is van 8 tot 12 personen.

Kijk rechts in het menu voor meer informatie.

middenhut op standaard blue cruise zeilvakantieiedere cabin een eigen prive badkamer met douche en toiletopgemaakte bedden in de heerlijke 2-persoonshuttenaan boord van de prachtige gulet op de standaard Traditional Blue Cruiseruim achterdek, schaduw tegen felle zon
binnen is er ook een grote tafel, met gezellige bar en open keukenlekkere banken bij de ruime tafel binnengezellig achterdek met grote loungebanken op het zeilschiponze gulets zijn echte zeilschepen met veel comfortop het zonnedek aan de voorzijde hebben alle gasten hun eigen zonnebedje

@SWStravel

Blog

06-08-2019
Zo tijdens de warmste weken van het jaar krijgen we af en toe vragen over hoe het werkt met de...
Lees meer...
25-07-2019
Waarom zou je nu al voor 2020 jouw bootvakantie moeten boeken? Daar hebben we vijf redenen...
Lees meer...
13-04-2019
Tegenwoordig boekt de gemiddelde vakantieganger niet zomaar een reis. Men wil iets beleven en...
Lees meer...