tijdens schoolvakantie weken
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Kids Cruise

Slapen onder de sterren, lekker chillen, zwemmen, suppen, kano varen, heerlijk eten, duiken, snorkelen & vissen.....  

Deze blue cruise is speciaal bedoeld voor gezinnen met kinderen, zodat ouders zeker weten dat er vakantievriendjes van dezelfde leeftijden aan boord zijn. Voor alleenstaande ouders met kinderen is deze reis ook heel geschikt.

Het kinderplezier maakt vaders en moeders natuurlijk al heel blij, maar belangrijk is ook dat zij zelf in alle rust kunnen genieten van deze zeilvakantie, want de kinderen vermaken zich altijd met elkaar.

Vertrek van de Kidscruise is vanuit Bodrum, oftewel het Saint Tropez van Turkije! De prachtige route voert langs de mooiste baaien van de Golf van Gokova langs de Turkse kust. .

De Kidscruise wordt gevaren op een 12- of 16-persoonsschip zeilschip. De gasten hoeven niet te helpen bij het zeilen of koken, want dat kan de bemanning van schip allemaal zonder hulp van de passagiers.

Deze blue cruise met het hele gezin zijn de meest populaire weken van het jaar, dus vol=vol!

De Kids & Tiener Cruises vinden plaats in de bouwvak en duren een week van zaterdag tot zaterdag (vertrek Bodrum).

Maak om verzekerd te zijn van uw plek, uw een voorreservering.

Vertrekdata & prijs 2019

€ 625,- p.p. meivakantie 27 april & herfstvakantie 12 oktober 2019

€ 725,- p.p. zomervakantie 20 juli, 27 juli en 3 augustus 2019

(minimaal 1 volwassene per 2 kinderen)

Wat is all-in

Dit is een speciale all-in pakketprijs per persoon voor de zeilvakanties voor gezinnen met hun kinderen. De verzorging aan boord is op basis van all inclusive, waarbij ontbijt, lunch, diner, koffie/thee/water en drie drankjes (bier/wijn/fris) per dag zijn inbegrepen. Er is twee keer een diner aan land in restaurant voor eigen rekening. Aan dek slapen kan, maar neem zelf dan een slaapzak mee. Badlakens zijn niet inbegrepen, maar je krijgt een hamamdoek voor aan dek en in de badkamer hangen twee handdoeken. Airco is niet inbegrepen op de Kids Cruises.

Vliegreis

Uw vlucht op zaterdag naar Bodrum inclusief transfers van en naar het schip reserveren wij standaard in dit blue cruise arrangement erbij. De prijzen voor vliegtickets & transfers zijn voor 2019 nog niet bekend.

Verlengen met hotel

U boekt twee weken vakantie met het voordelige Sail & Sun arrangement. Hotel, tickets en transfers zijn inbegrepen. Voor of na de cruise kiest u zelf een all inclusive hotel uit om de Kidscruise mee te combineren.

Specifieke hutten boeken

U kunt op aanvraag specifiek boeken voor een 2-of 3-persoonshut. Ouders en/of kinderen worden zoveel mogelijk bij elkaar in de hut ingedeeld.

Flexibel programma

De kapitein van de Kidscruise kan het schip onderweg ook echt zeilen. Het is een machtige ervaring wanneer de grote witte zeilen omhoog gehesen worden... Als de kinderen willen mogen ze van de kapitein misschien zelfs wel even achter het roer staan! Onderweg als het schip voor anker ligt kunnen de kinderen allerlei leuke dingen doen. Denk dan aan:

  • schat zoeken in baaien,
  • borek maken met de kok,
  • onder de sterren aan dek slapen,
  • lekker samen chillen en chips eten,
  • zwemmen, snorkelen, vissen,
  • suppen, kanovaren,
  • en nog veel meer!!!

Tijdens de Kidscruise worden kinderen weer helemaal kind en genieten ze volop van natuur, zon en zee. Hardwerkende ouders brengen hun geest tot rust, terwijl de kinderen met hun leeftijdsgenootjes spelen en avonturen beleven. Met het eten aan boord wordt rekening gehouden met kinderen.

Reserveer nu de Kids of Tiener Cruise!

Video

Video

Video

Video

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

14-07-2018
13... Een ongeluksgetal, maar dit is het aantal vaarweken dat ons schip Sila in 2018 er al op...
Lees meer...
17-02-2018
“Ik ga alleen op vakantie, maar heb geen zin in dat dating gedoe tussen single vrouwen en...
Lees meer...
13-12-2017
“Waar ik echt een hekel aan heb tijdens mijn vakantie, zijn van die gillende kinderen en...
Lees meer...