Zeilen langs tropische eilanden
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Caribbean

Treed in de voetsporen van Columbus en ontdek dat geen eiland hetzelfde is. Een vaargebied dat tijdens onze  koude wintermaanden meer biedt dan zonnig en warm vertoeven.

Antigua en Barbuda

Het eiland Antigua wordt beschouwd als 'het hart van het Caribisch gebied'. Zeilers komen hier speciaal vanwege de vele natuurlijke havens. De belangrijkste attracties zijn de baaien met witte droomstranden en de schitterende blauw-groene tinten van het kristalheldere water. Watersporters, duikers, snorkelaars en surfers weten dit gebied te waarderen. Het naburige eiland Barbuda bezit het mooiste strand ter wereld, een 14 km lang fijnzandstrand dat rose schittert.

St. Maarten en British Virgin Islands

Vanuit het Nederlands/Franse eiland St. Maarten vertrekken we via de British Virgin Islands. Zestig kleine eilandjes met als hoofdeiland Tortola en Virgin Gorda langs de Sir Francis Drake Channels, naar de talrijke kleine eilandjes zoals Norman en Peter Island („de Schat eilanden“). Prachtige baaien en stranden waar je kreeft kunt eten.

St. Lucia, St. Vincent en de noordelijke Grenadines

Saint Luciais een eiland en een land. Het maakt deel uit van de Kleine Antillen en het Britse Gemenebest en is een vulkanisch eiland dat zeer bergachtig is. Met een brede kustlijn, mooie zandstranden en helderblauw water waar je ideaal kunt windsurfen, kitesurfen en duiken of snorkelen naar kleurrijke vissen en koraalriffen.

Regenwoud of carnaval

Op het eiland zijn Nationale parken, regenwouden en veel vogelsoorten te vinden. Geniet van de prachtige koraalriffen van de Tobago Cays. Verder staat het eiland bekend om het jaarlijks carnaval. De bevolking staat bekend als zeer gastvrij.

Diverse aanvlieghavens

Afhankelijk van de route die u kiest vliegt u aan op de luchthaven van Beef Island Tortola, Grenada, Antigua, St. Lucia, Martinique of St. Maarten.

Wat kost het

De zeilcruises in het Caribisch gebied vinden in de Nederlandse winter plaats en de reisduren variëren van één tot twee weken . De vertrekdata en routes zijn op aanvraag. De tarieven bedragen per persoon vanaf € 2000 (exclusief vliegticket).

Ik wil meer weten over de cruises in het Caribisch gebied

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

18-09-2023
Waarom zou je nu al voor volgend jaar jouw bootvakantie moeten boeken? Reden 1: de eerste...
Lees meer...
11-05-2021
Waarom kies je voor deze unieke beleving van een Comfort Blue Cruise? Ook wel zeilcruise...
Lees meer...
31-12-2020
Op de laatste dag van 2020 blikken we graag terug op afgelopen jaar. Naar de leuke dingen...
Lees meer...