Wat is een blue cruise

Een blue cruise is een kleine cruise met gemiddeld twaalf gasten, waarbij je je vakantie voor een groot deel in de natuur beleeft.

Klein maar fijn

Het verschil met een grote cruise is niet alleen het aantal mensen, want daar zit je maar zo met duizenden aan boord, maar ook vaart een groot cruiseschip doorgaans alleen ’s nachts. Het legt dan grote afstanden af over open zee en overdag gaat iedereen vanuit een grote haven van boord om excursies te maken.

Turquoise baaien

Op een blue cruise ligt de boot ’s nachts in een baai, bij een klein dorpje of vissershaventje.’s ochtends duik je dan direct vanuit je bed in de turquoise zee om op een heerlijke manier wakker te worden. Daarna vaar je verder langs de groene kusten naar een volgende baai, waar je kunt weer kunt zwemmen, snorkelen, suppen of met de kano varen.

Weg van de drukte

Of je maakt even een uitstapje aan de wal, wandelt door een klein dorpje of naar de boerenmarkt. Met een blue cruise kom je juist op die plekken die je over land niet had kunnen vinden. Het is ver weg van alle toeristische drukte.

Glimmend mahoniehout

Net als op een groot cruiseschip slaap je op de blue cruise aan boord. Je hebt een romantische hut van prachtige glimmend mahoniehout, heerlijke bedden en een eigen badkamer met douche en toilet.

Koele drankjes

De Comfort Blue Cruise schepen zijn tegenwoordig van allerlei luxe voorzien, zoals wifi, airco, koelkast, ijsblokjesmachine en veel meer. Lees op de website van SWS Sailing meer over de comfortabele faciliteiten aan boord.

Ik wil meer weten over blue cruise vakanties

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...
12-11-2019
We zijn ontzettend trots dat wij de winnaar zijn van Blue Voyage Cuisine Cooking Competition....
Lees meer...
06-08-2019
Zo tijdens de warmste weken van het jaar krijgen we af en toe vragen over hoe het werkt met de...
Lees meer...