Vakantietrends en blue cruise

Tegenwoordig boekt de gemiddelde vakantieganger niet zomaar een reis. Men wil iets beleven en zoekt naar plekken die nog niet ontdekt zijn door de massa. Die paradijsjes op aarde zijn er heus nog wel en voor betaalbare prijzen, maar deze vind je niet bij de grote reisaanbieders.

Origineel

Voor iets origineels moet je juist bij een expert zijn zoals SWS Sailing, de Blue Cruise Specialist Van Nederland. Wij hebben oog voor bijzondere plekjes die over land nauwelijks te vinden zijn.

Nieuwe trend

Een blue cruise bezit talloze elementen waaraan vele nieuwe vakantietrends beantwoorden. Daarnaast blinken we bij SWS Sailing uit in ervaring en deskundigheid. Wij kennen de schepen en geven altijd een persoonlijk advies.

Ontstressen

Driekwart van de bevolking geeft aan dat ontstressen de belangijkste drijfveer is om op vakantie te gaan. Van onze gasten horen wij dat de Comfort Blue Cruise hun gelegenheid gaf om gemakkelijk te onthaasten en al binnen een week je accu weer helemaal op te laden.

Cocooning

Hoe heerlijk is het om tijdens je vakantie in totale rust op een mooie plek te midden van natuurschoon te ontspannen. Kleinschalige, gezellige en mooi ingerichte boetiekhotels richten zich al jaren op deze markt, maar onze Comfort Blue Cruise is in de kern al zo’n plek.

Gezond leven

Tegenwoordig zijn veel mensen bezig met hun gezondheid. Ze eten meer vis dan vlees en kopen biologisch verantwoorde voeding. Aan boord gebruiken wij veel biologisch organische producten zoals honing, olijfolie, verse vis, onbespoten groente en fruit.

Ontsnappen

Met name moeders combineren een hectisch leven van gezin en werk. Eigenlijk moeten ze ieder jaar eens ontsnappen aan al die drukte. Een weekje blue cruise of met een groep vriendinnen op pad doet wonderen. Welke vrouw gunt zichzelf dat nou niet?

Groepsvakantie

Het raakt telkens meer in zwang om met een groepje vrienden of gelijkgestemden op vakantie te gaan. Groepsreizen voor mensen met dezelfde interesses zoals bijvoorbeeld een kook-, mindfulness of muziekreis worden steeds vaker geboekt.

Overtuigd dat je echt een keer een blue cruise moet hebben gedaan?

Neem dan snel contact op met SWS Sailing en laat jezelf verrassen!

Neem contact op met de specialist

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

13-04-2019
Tegenwoordig boekt de gemiddelde vakantieganger niet zomaar een reis. Men wil iets beleven en...
Lees meer...
05-01-2019
Een blue cruise is een kleine cruise met gemiddeld twaalf gasten, waarbij je je vakantie voor...
Lees meer...
09-10-2018
Op een blue cruise kun je volop zwemmen in de mooiste blauwe baaien. Dat is niet alleen heerlijk...
Lees meer...