Vakantietrends en blue cruise

Tegenwoordig boekt de gemiddelde vakantieganger niet zomaar een reis. Men wil iets beleven en zoekt naar plekken die nog niet ontdekt zijn door de massa. Die paradijsjes op aarde zijn er heus nog wel en voor betaalbare prijzen, maar deze vind je niet bij de grote reisaanbieders.

Origineel

Voor iets origineels moet je juist bij een expert zijn zoals SWS Sailing, de Blue Cruise Specialist Van Nederland. Wij hebben oog voor bijzondere plekjes die over land nauwelijks te vinden zijn.

Nieuwe trend

Een blue cruise bezit talloze elementen waaraan vele nieuwe vakantietrends beantwoorden. Daarnaast blinken we bij SWS Sailing uit in ervaring en deskundigheid. Wij kennen de schepen en geven altijd een persoonlijk advies.

Ontstressen

Driekwart van de bevolking geeft aan dat ontstressen de belangijkste drijfveer is om op vakantie te gaan. Van onze gasten horen wij dat de Comfort Blue Cruise hun gelegenheid gaf om gemakkelijk te onthaasten en al binnen een week je accu weer helemaal op te laden.

Cocooning

Hoe heerlijk is het om tijdens je vakantie in totale rust op een mooie plek te midden van natuurschoon te ontspannen. Kleinschalige, gezellige en mooi ingerichte boetiekhotels richten zich al jaren op deze markt, maar onze Comfort Blue Cruise is in de kern al zo’n plek.

Gezond leven

Tegenwoordig zijn veel mensen bezig met hun gezondheid. Ze eten meer vis dan vlees en kopen biologisch verantwoorde voeding. Aan boord gebruiken wij veel biologisch organische producten zoals honing, olijfolie, verse vis, onbespoten groente en fruit.

Ontsnappen

Met name moeders combineren een hectisch leven van gezin en werk. Eigenlijk moeten ze ieder jaar eens ontsnappen aan al die drukte. Een weekje blue cruise of met een groep vriendinnen op pad doet wonderen. Welke vrouw gunt zichzelf dat nou niet?

Groepsvakantie

Het raakt telkens meer in zwang om met een groepje vrienden of gelijkgestemden op vakantie te gaan. Groepsreizen voor mensen met dezelfde interesses zoals bijvoorbeeld een kook-, mindfulness of muziekreis worden steeds vaker geboekt.

Overtuigd dat je echt een keer een blue cruise moet hebben gedaan?

Neem dan snel contact op met SWS Sailing en laat jezelf verrassen!

Neem contact op met de specialist

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

12-11-2019
We zijn ontzettend trots dat wij de winnaar zijn van Blue Voyage Cuisine Cooking Competition....
Lees meer...
06-08-2019
Zo tijdens de warmste weken van het jaar krijgen we af en toe vragen over hoe het werkt met de...
Lees meer...
25-07-2019
Waarom zou je nu al voor 2020 jouw bootvakantie moeten boeken? Daar hebben we vijf redenen...
Lees meer...