Vakantie inspiratie opdoen in de Jaarbeurs Utrecht

Kom deze week langs op onze stand voor aantrekkelijke beurs specials! Je krijgt niet alleen ons glossy SWS Magazine en meer informatie, maar je kunt ook de kapiteins ontmoeten of gelijk je zeilvakantie boeken, met een mooie beurskorting!

Dagelijks info specials van 14.00 tot 15.00 uur

Op onze stand is dagelijks een leuk programma. Van 14.00 tot 15.00 uur is een extra info special. Er is dan een ervaringsdeskundige aanwezig die vertelt over o.a. de vaargebieden, de nieuwe Hop on, hop off cruise, maar je kunt ook een kleine workshop fotografie volgen welke aan boord gegeven wordt. En last but not least vertellen we je natuurlijk graag over onze nieuwste themacruises: Kayak&Sail, Sport&Sail en Music&Sail.

Captain's Meet & Greet

Op ieder heel uur van 11.00 tot 14.00 uur op vrijdag en zaterdag zijn twee van onze Turkse captain´s in de stand voor een Meet & Greet met onze Nederlandse gasten. Kom dus gezellig langs als je hen weer wilt ontmoeten! Kapitein Mustafa Karaca van de Sila en Hasan Cetin van de Kugu zijn er.

15.00 uur trekking WIN EEN CRUISE

Om 15.00 uur is de dagelijkse trekking voor de gratis blue cruise, welke verloot wordt onder de belangstellenden voor onze cruises. Dus zorg dat je dan aanwezig bent!

Naast dat wij van onze Nederlandse reisorganisatie SWS Sailing natuurlijk aanwezig zijn om je van alle informatie te voorzien, is onze Turkse collega Mustafa Danaci ook aanwezig. Hij spreekt perfect Engels en staat je graag te woord over alle vragen die je maar hebt over Bodrum, Turkije, de Griekse eilanden en de omgeving. Tevens zullen wij Mehmet Kocadon, burgemeester van Bodrum ontvangen in onze stand.

Profiteer van de online voorverkoop en koop jouw kaartje voor de Vakantiebeurs alvast met korting!

Graag tot ziens op beurs!

SWS Sailing, het hele team van De Blue Cruise Specialist van Nederland

Vakantiebeurs (Jaarbeurs Utrecht). Hal 8, standnummer 08.E001.
 

Neem contact op!

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...
12-11-2019
We zijn ontzettend trots dat wij de winnaar zijn van Blue Voyage Cuisine Cooking Competition....
Lees meer...
06-08-2019
Zo tijdens de warmste weken van het jaar krijgen we af en toe vragen over hoe het werkt met de...
Lees meer...