Rare mensen aan boord

“Maar wat als ik nou bij hele rare mensen aan boord ben? Daar zit ik dan de hele week aan vast! Het lijkt me best leuk om eens mee te gaan, maar dat risico wil ik niet hoor…”

Hete soep

Dergelijke opmerkingen hoor ik best vaak als ik vertel over onze blue cruise, waarbij je met circa 8 tot 18 mensen op een boot verblijft. Het is overigens geen kleine boot hoor! De schepen zijn circa 25 meter lang, dus er is plek genoeg voor iedereen en je zit niet bij elkaar op de lip. Ik kan me de angst voor het onbekende wel voorstellen, maar als je bent mee geweest, dan weet je dat de soep niet zo heet wordt gegeten als die wordt opgediend.

Vrienden voor het leven

Natuurlijk zul je heus niet met iedereen aan boord vrienden voor het leven worden, maar misschien ontmoet je ze wel. Dat gebeurt namelijk écht! Er zijn zelfs huwelijken uit voortgekomen. Zelf hebben wij talloze nieuwe vriendschappen overgehouden aan onze vaartochten, dus ik spreek uit ook nog eens eigen ervaring. En als je elkaar nooit weer ziet, heb je altijd een hele gezellige tijd gehad met elkaar aan boord.

Platgetreden paden

Ik weet niet precies waarom, maar op de een of andere manier trekt dit type vakantie een bepaald soort mensen aan. Magneten trekken elkaar ook aan en die klikken dan samen. Zo gaat het op onze blue cruises ook. Ik denk dat het mensen zijn die liever wat meer buiten de gebaande paden treden. Een soort drang naar avontuur hebben, maar ook weer niet te veel daarvan. Ze willen gewoon graag iets anders doen dan het geijkte wat iedereen doet.

Pas op voor verslaving

Je moet het toch maar durven. Iets doen wat je normaal niet doet en wat je vrienden en familie ook nog nooit gedaan hebben. Ik moet er wel een waarschuwing bij geven, want het is verslavend. De meeste mensen komen namelijk terug, dus dat zegt genoeg. Ik ben benieuwd wie de stap naar onze blue cruise durft te zetten. Uiteraard mag je mij altijd bellen om al je vragen te stellen, voordat je beslist…. Telefoon +316 34 05 39 62.

Naar de homepage

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...
12-11-2019
We zijn ontzettend trots dat wij de winnaar zijn van Blue Voyage Cuisine Cooking Competition....
Lees meer...
06-08-2019
Zo tijdens de warmste weken van het jaar krijgen we af en toe vragen over hoe het werkt met de...
Lees meer...