Mooi weer, warme zon en helderblauwe zee

Waarom een blue cruise bij SWS Sailing boeken? Allereerst is dat natuurlijk omdat je wilt genieten van mooi weer, de warme zon en helderblauwe zee!

Vanwege alles wat er in de wereld gebeurt bieden we ook vertrek vanuit Griekenland (Kos) aan.

Klik hier en bekijk de weersverwachting voor de komende 14 dagen eens, het is nu al 24 graden!

Verder wil je vast en zeker ook genieten van de natuur en leuke stadjes, vakantie avonturen beleven, relaxen, zwemmen, snorkelen, surfen, kanovaren, waterskien, duiken, parasailen, jetskien, mooi bruin worden, lekker eten & drinken met gezellige mensen en gewoonweg doen waar je zin in hebt!

Het klinkt wel mooi, maar hoe weet je nu dat je ook echt die geweldige vakantie gaat beleven bij ons?
 
Uit onderstaande redenen blijkt in de praktijk waarom 99% van onze gasten enorm blij en meer dan tevreden is met hun keuze voor SWS!


Grootste aanbod blue cruises van Nederland
Drie klassen: Traditional, Comfort en VIP Sailing. Alleenreizend, met partner, je eigen vriendengroep of familie. Zakelijk of prive. Voor ieder is er wat wils, op maat en met persoonlijke aandacht.
Bekijk hier het totaal aanbod.

Gelijkgestemde mensen aan boord
Kwaliteit trekt nou eenmaal dito gasten aan! Gezelligheid, goede gesprekken en een hoop plezier met je nieuwe vakantievrienden is een vanzelfsprekendheid. Na 25 jaar weten we dit zeker.
Lees over de Comfort Blue Cruise.

Kleinschalige groepen
Vrijheid en weg van de massa. Zwemmen aan de mooiste verlaten strandjes, hoppend van een eilandje naar verscholen baai of pittoresk vissershaventje zijn de routes en opstaphavens flexibel.
Klik naar de vaarroutes.

Deskundige crew
Of hij nu Mustafa of Nedim heet, onze kapiteins en matrozen zijn allemaal geliefd bij jong en oud. Ze hebben echte passie voor hun vak, houden van mensen en vinden het heerlijk om hun gasten in de watten te leggen.
Over ons team.

Alles perfect geregeld
Dat blijkt uit onze Zoover Gold Award met een gemiddelde waardering van 9.6! We kunnen het zelf wel zeggen, maar wat anderen over ons zeggen, zegt meer.
Naar de Zoover pagina.

Gemakkelijk alles in 1x
Vlucht, prive transfer, hotel, villa, appartement, autohuur, reis- en annuleringsverzekering wordt in 1x bij de blue cruise reservering voor u geregeld, tegen aantrekkelijke boekings- en wijzigingsvoorwaarden.
Fijn en snel geregeld.

Zekerheid
Een garantieregeling is wettelijk verplicht voor reisorganisaties die vakanties met vliegtickets aanbieden. SWS is lid van het garantiefonds GGTO. Het vooruitbetaalde geld is dus veilig bij ons.
Lidmaatschapsnummer 1236.

Wist je trouwens dat alle foto's die gebruikt zijn op onze website, zijn gemaakt tijdens de zeilvakanties door onze gasten en onszelf? What you see is what you get! En iedereen die terug komt zegt dat het in werkelijkheid mooier is dan op de website vermeld staat...

Liever op de bank in een brochure bladeren? Dat kan, vraag ons glossy SWS Magazine aan en we sturen deze gratis met de post toe!

Deskundige crew in dienst bij SWS Sailing: gemakkelijk alles in 1x boeken met  de all inclusive pakketreis van blue cruise inclusief vlucht en transfers. De reis valt onder het garantiefonds Vier je huwelijksjubileum aan boord bij SWS Saiilng: gemakkelijk alles in 1x boeken met  de all inclusive pakketreis van blue cruise inclusief vlucht en transfers. De reis valt onder het garantiefonds Zwemmen in de turqoise zee! Gemakkelijk alles in 1x boeken met  de all inclusive pakketreis van blue cruise inclusief vlucht en transfers. De reis valt onder het garantiefonds Gezelligheid en vrienden maken bij SWS Sailing: gemakkelijk alles in 1x boeken met  de all inclusive pakketreis van blue cruise inclusief vlucht en transfers. De reis valt onder het garantiefonds Adult Only Cruises bij SWS Sailing: gemakkelijk alles in 1x boeken met  de all inclusive pakketreis van blue cruise inclusief vlucht en transfers. De reis valt onder het garantiefonds
Zoek de zon op en boek nu... Ook vertrek vanuit Kos!
Deskundige crew in dienst bij SWS Sailing: gemakkelijk alles in 1x boeken met  de all inclusive pakketreis van blue cruise inclusief vlucht en transfers. De reis valt onder het garantiefondsVier je huwelijksjubileum aan boord bij SWS Saiilng: gemakkelijk alles in 1x boeken met  de all inclusive pakketreis van blue cruise inclusief vlucht en transfers. De reis valt onder het garantiefondsZwemmen in de turqoise zee! Gemakkelijk alles in 1x boeken met  de all inclusive pakketreis van blue cruise inclusief vlucht en transfers. De reis valt onder het garantiefondsGezelligheid en vrienden maken bij SWS Sailing: gemakkelijk alles in 1x boeken met  de all inclusive pakketreis van blue cruise inclusief vlucht en transfers. De reis valt onder het garantiefondsAdult Only Cruises bij SWS Sailing: gemakkelijk alles in 1x boeken met  de all inclusive pakketreis van blue cruise inclusief vlucht en transfers. De reis valt onder het garantiefonds

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...
12-11-2019
We zijn ontzettend trots dat wij de winnaar zijn van Blue Voyage Cuisine Cooking Competition....
Lees meer...
06-08-2019
Zo tijdens de warmste weken van het jaar krijgen we af en toe vragen over hoe het werkt met de...
Lees meer...