Kinderen als vakantie irritatie

“Waar ik echt een hekel aan heb tijdens mijn vakantie, zijn van die gillende kinderen en ouders die er niets aan doen.” Deze vakantie irritatie staat in de top 3.

Ergernis

Een beetje reisorganisatie speelt in op de behoefte van haar klant, want zo vaak heb je geen vakantie en die vrije dagen heb je nodig om je accu weer op te laden. Dat gaat natuurlijk het beste als je je nergens aan hoeft te ergeren.

Spelende kinderen

Als je zelf kinderen hebt, wil je ook vakantie en heb je geen zin om constant je koters tot de orde te roepen. Je wilt gewoon dat ze zich vermaken, dan heb je zelf ook rust. Maar als je geen kinderen hebt, of ze zijn de deur al uit en je gaat zonder klein grut op reis, dan zit je niet op te wachten op spelende kinderen om je heen.

Speciale weken voor gezinnen

Vanwege die redenen heb ik de Kids Cruise en Comfort Blue Cruise Adult Only in het leven geroepen. Op de Kids Cruises (we hebben ook Tiener Cruises) weet je als ouders zeker dat er leeftijdsgenootjes voor je kinderen zijn. Zelf kun je dus genieten van een welverdiende rust terwijl het kroost zich met elkaar vermaakt. Daar heb je geen omkijken naar, want als je kind blij is, dan ben jij ook blij. Toch?

Alleen voor volwassenen

De naam Adult Only spreekt al voor zich. Op de Comfort Blue Cruise dus geen lawaai van spelende kinderen! Dat scheelt een hoop als je lekker wilt ontspannen, een goed gesprek wilt voeren of een boek wilt lezen. Onze eigen luxe Comfort Blue Cruise vertrekt iedere zaterdag vanuit Bodrum, voor een route langs de Griekse eilanden of Turkse kust.

Adult only in de bouwvak

Tijdens de schoolvakantieweken moeten ouders met kinderen natuurlijk op vakantie, maar er zijn ook andere mensen die voor hun vakantieperiode afhankelijk zijn van de bouwvak. Daarom hebben we tijdens de zomer niet alleen Kids Cruises, maar ook Adult Only Comfort Blue Cruises. Op deze manier maak ik iedereen gelukkig met zijn of haar blue cruise.

Ik wil alle soorten blue cruises zien

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...
12-11-2019
We zijn ontzettend trots dat wij de winnaar zijn van Blue Voyage Cuisine Cooking Competition....
Lees meer...
06-08-2019
Zo tijdens de warmste weken van het jaar krijgen we af en toe vragen over hoe het werkt met de...
Lees meer...