Geer & Goor, waarheen waarvoor

Gerard Joling en Gordon waren vorige week bij SWS Sailing aan boord voor TV opnames van deze  nieuwe RTL serie, waarin vakantiewensen van ouderen in vervulling worden gebracht.

Blue Cruise op bucketlist

Staat een blue cruise of zeilvakantie ook uw op bucketlist? Volg dan in de voetsporen van Geer & Goor met hun ouderen en beleef een avontuur langs de kust van Turkije als nooit tevoren! Niets is te gek, want alles kan, niks moet en alles mag. De serie is vanaf eind augustus tot begin oktober te zien op RTL 4. Schrijf in op onze nieuwsbrief en wij laten u weten wanneer het programma uitgezonden wordt. U mag dat niet missen!

Verwennerij en avontuur

Natuurlijk stond het verwennen tijdens deze reis voorop. De ouderen en Gerard en Gorden hebben heerlijk gegeten aan boord, tot en met verse kreeft aan toe! Ter afwisseling van alle zaligheid waren er leuke activiteiten. Op snorkeljacht in azuurblauwe baaien, op een snelle jetski, waterskien en zelfs op een grote gele banaan achter een speedboat door het water heen roetsjen. Wees wel voorzichtig, want Gordon heeft een fikse knieblessure opgelopen door het banaanavontuur en belandde in Turkije voor twee dagen in een rolstoel.

Dolphinpark bij Bodrum

Maar ook dat heeft de pret niet mogen drukken en of course…. the show must go on met Geer & Goor waarheen waarvoor! Ook al kon Gordon niet lopen, de opnames gingen gewoon door. Het bleef lachen, gieren en brullen met dit sympathieke duo, maar bij de dolfijnen waren beiden even stil…. Want we hebben ook een middag doorgebracht in het Dolphinpark, waar je in zee met dolfijnen kunt zwemmen. Hoe bijzonder en leuk is dat! Je mag ze echt aaien, knuffelen en samen in het water met deze intelligente dieren spelletjes doen. Het is een belevenis die je ooit in je leven moet hebben meegemaakt.

Bodrum, het Saint Tropez van Turkije

Naast rust, cultuur en natuur tijdens de zeilcruise in Turkije en echt helemaal weg van het massa toerisme, komen ook de koopjes- en souvenirsjagers aan hun trekken in Bodrum. Trotse Turken noemen deze jetset havenplaats ook wel het Saint Tropez van Turkije. Niet alleen de prachtige marina, maar ook de vele kleurrijke winkeltjes, restaurants, het uitgaansleven en de gezelligheid op terrasjes trekken toeristen vanuit de hele wereld, waardoor het een levendige plaats is, waar je terug wilt blijven komen.

Voor elk wat wils

De meezeilvakantie is voor iedereen geschikt, van jong tot oud. Er zijn ook verschillende type schepen voor diverse inkomens, van ultra luxe tot budgetklasse. En op alle blue cruises geldt dat er bemanning aan boord is om de schepen te zeilen, te koken, schoon te maken. Dus zorgeloos genieten op een cruise, waarbij je in een groep van maximaal 16 gasten ultiem vakantie houdt.

Klik en lees wanneer de uitzending op TV is!

ontbijt op de luxe gulet SWS Sailing Geer & Goor, waarheen waarvoor gaat door! Ook al zit Gordon in een rolstoel The show must go on met Geer & Goor, ook al heeft Gordon zijn knie geblesseerd Turkse heerlijkheden de droomwens van Gentia gaat in vervulling bij het Dolphinpark te Bodrum, Turkije traditie waterpijp roken tijdens de Turkse feestavond Gerard Joling is de beste vrienden met onze SWS Crew! Ook Gerard Joling gaat met de dolfijnen zwemmen Op straat op de foto met Gerard Joling tijdens je vakantie in Bodrum, hoe leuk is dat! Gerard Joling is ook geliefd bij de Turkse mannen Gerard Joling en Danny Rook shopping in Bodrum, het Saint Tropez van Turkije luch aan boord van de Blue Cruise op snorkeljacht in een Turkse baai Gordon op de banaan voor het ongeluk
Wilt u ook op Blue Cruise naar Turkije?
ontbijt op de luxe gulet SWS SailingGeer & Goor, waarheen waarvoor gaat door! Ook al zit Gordon in een rolstoelThe show must go on met Geer & Goor, ook al heeft Gordon zijn knie geblesseerdTurkse heerlijkhedende droomwens van Gentia gaat in vervulling bij het Dolphinpark te Bodrum, Turkije
traditie waterpijp roken tijdens de Turkse feestavondGerard Joling is de beste vrienden met onze SWS Crew!Ook Gerard Joling gaat met de dolfijnen zwemmenOp straat op de foto met Gerard Joling tijdens je vakantie in Bodrum, hoe leuk is dat!Gerard Joling is ook geliefd bij de Turkse mannen
Gerard Joling en Danny Rook shopping in Bodrum, het Saint Tropez van Turkijeluch aan boord van de Blue Cruiseop snorkeljacht in een Turkse baaiGordon op de banaan voor het ongeluk

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

11-05-2021
Waarom kies je voor deze unieke beleving van een Comfort Blue Cruise? Ook wel zeilcruise...
Lees meer...
31-12-2020
Op de laatste dag van 2020 blikken we graag terug op afgelopen jaar. Naar de leuke dingen...
Lees meer...
01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...