Een vliegende start

Misschien is dat niet het goede woord, maar zo voelt het wel. Nadat de Sila te water werd gelaten, zijn we meteen en op snelheid het seizoen ingedoken. In maar twee maanden tijd hebben we al zoveel verschillende dingen gedaan en van alles meegemaakt. De crew heeft hard gewerkt om het schip klaar te krijgen en het nieuwe culinaire foodprogramma onder de knie te krijgen.

Video vlog11 (crew houd kookwedstrijdje)

Ondertussen hebben we diverse speciale gasten aan boord verwelkomt. We zijn begonnen met een fotoshoot voor het magazine Talkies, onder leiding van fashionstyliste Dayenne Bekker. Vier dagen lang heeft het team op en rond de boot foto’s gemaakt van het model Sofie met allerlei trendy (bad)kleding aan.

Video Vlog17 (modeshoot voor Talkies fashion magazine in Bodrum)

Na de Talkies shoot kwamen de eerste Sila gasten, waarbij ook het multi -muzikale talent en piano-entertainer Paul Poulissen en zangeres Yvette de Bie aan boord waren. De eerste zeilcruise in april werd een prachtige maidencruise, die ontaardde in een heel gezellige Music & Sail, waarbij er iedere avond veel samen gezongen werd.

Video vlog23 (Music&Sail met Paul Poulissen en Yvette de Bie)

Daarna mochten we rasondernemer Jan-Henk Bouman van Fountainheads in Turkije begroeten. Hij nam ook zijn charmante vrouw en foodfotografe Ester Overmars mee. Tijdens deze week werd de Business Experience geboren en een basis gelegd voor de cursus Foodfotografie & styling (te boeken in de week van 20 tot 27 augustus).

Youtube Jan Henk Bouman testimonial SWS Sailing

Ondertussen inspecteren we ook hotels waar we mee samenwerken. Het Su Otel voor de eerste overnachting op vrijdag in Bodrum en het Med-inn Boutique Hotel in Gulluk voor de Comfort Blue Cruise Plus verlenging. Maar zijn er ook andere hotels zoals het prachtige Caresse Hotel waar onze VIP gasten verblijven.

Video vlog25 (Caresse hotel voor VIP gasten)

Het avontuur en de afwisseling in mijn vak van toerisme en gastheerschap blijft me aantrekken en ik merk dat de gasten van SWS ook een zelfde soort hang hebben om buiten de gebaande vakantiepaden te treden. Soort zoekt soort dus, want keer op keer is er gewoon een klik. Ook is het fijn te merken dat iedereen het op prijs stelt dat we persoonlijk aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Dus wat wil een mens nog meer?

Voor wie meer vlogs van Nathalie wil zien, kan op onderstaande link klikken. De hele afspeellijst wordt dan zichtbaar.

https://youtu.be/9czeP3Gu45I?list=PL-TlFBv9QtEQGXAB4pN90P1hNCO3MMnKT

bekijk alle vlogs van Nathalie in Bodrum

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...
12-11-2019
We zijn ontzettend trots dat wij de winnaar zijn van Blue Voyage Cuisine Cooking Competition....
Lees meer...
06-08-2019
Zo tijdens de warmste weken van het jaar krijgen we af en toe vragen over hoe het werkt met de...
Lees meer...