Blije kinderen

Vandaag vertrokken er weer een paar schepen uit de vloot van SWS Sailing voor een blue cruise vanuit de haven van Bodrum. De zomervakantie voor de scholen is begonnen, dus er zijn veel mensen met kinderen aan boord nu.

Op de Sila is het een familie die het hele schip voor hun eigen groep hebben afgehuurd en op de Grandi vindt de zogenaamde kidscruise plaats. De kidscruise bestaat altijd drie of vier gezinnen aan boord, die elkaar van te voren niet kennen. Ik vind het altijd heel erg leuk om de kinderen zo enthousiast te zien als ze aan boord komen. Sommige rennen en springen, terwijl anderen van verbazing niet weten wat te zeggen of wat te doen. Ze hebben in ieder geval allemaal met elkaar gemeen dat ze het heel erg leuk en geweldig vinden. Ik ben benieuwd naar hun reacties als ze over een week weer terug zijn in de haven...

Ik vind deze vlogs zelf heel waardevol omdat u zelf kunt zien hoe het op 23 juli in de haven van Bodrum is. Het is er heerlijk zomer, zonnig en iedereen is in opperbeste vakantiestemming! De kinderen zijn helemaal blij, dus de ouders ook. Dat is een cliche, maar het is wel waar! Ik wil iedereen laten weten dat het ook nu gewoon echt heerlijk vakantie vieren is in Bodrum, het Saint Tropez van Turkije! Ik kan dat niet genoeg benadrukken en hoop dat deze happy kids iedereen overtuigen dat echt niemand angst hoeft te hebben om naar Turkije te komen om hier een heerlijke vakantie door te brengen.

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...
12-11-2019
We zijn ontzettend trots dat wij de winnaar zijn van Blue Voyage Cuisine Cooking Competition....
Lees meer...
06-08-2019
Zo tijdens de warmste weken van het jaar krijgen we af en toe vragen over hoe het werkt met de...
Lees meer...