Yoga vakantie op zee
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Yoga Cruise

Lees in glossy Vrouw van Telegraaf over onze Yoga Cruise. Download onderaan de pagina de PDF.

Ga mee naar Turkije op een Yoga Relax Cruise, varend langs de kust op een luxe zeilschip van SWS Sailing. Kijk voor een korte video impressie naar het filmpje hiernaast, onder het menu.

Vertrekdata & tarief

Nader te bepalen. Neem contact met ons als u interesse heeft.

Kijk voor de tarieven van onze Blue Cruises op de pagina Prijs. De Yoga Cruise wordt meestal in het voor- en naseizoen georganiseerd.

Met uw eigen groep een schip afhuren inclusief yogadocent is ook mogelijk.

De prijs is inclusief

  • Dagelijks yogaworkshops
  • 7 overnachtingen aan boord o.b.v. 2-persoonshutten*
  • Alle maaltijden en tussendoortjes aan boord**
  • Drankjes aan boord
  • Vliegticket naar Bodrum
  • Transfers van/naar de boot

*Het alleengebruik van een tweepersoonshut is op aanvraag tegen een toeslag te boeken. **Exclusief twee diners aan land.

Yoga Relax & Blue Cruise

Op diverse data begeleidt een Nederlandse professionele yogadocent de zogeheten Blue Cruise langs prachtige natuur en door azuurblauw water! Alleen de omgeving al zorgt voor rust en ontspanning. Iedere dag hebben we heerlijke yogasessies. Overdag is het vakantie en kunt u authentieke Turkse dorpjes langs de kust ontdekken. U heeft dus ruim de tijd voor uw dagelijkse portie 3x Z! U kunt volop genieten van zon, zee, zwemmen tijdens de Yoga Relax Cruise. Het motto aan boord is "alles mag en niets moet". U hoeft ook niet te kunnen zeilen, dat doet de bemanning allemaal voor u, net als het koken, boodschappen doen en schoonmaken. Alles tijdens deze zeilreis is all inclusive en inbegrepen. Deze zeilvakantie met dagelijks yogaworkshops zorgt ervoor dat u helemaal fris, uitgerust en opgeladen weer thuis komt!

Yoga programma (voor iedereen geschikt, ook voor beginners)

Deelname aan de yoga workshops is optioneel. Als u dus een keer geen zin hebt om mee te doen, is dat geen enkel probleem. Het yoga programma varieert van energiek tot diep ontspannen. Er zijn energieke sessies op het land aan een stille baai middenin de natuur gelegen. Maar ook zijn er stress relief lessen met meditatie, ademhaling technieken en diepe ontspanningsoefeningen. In het kader van persoonlijke hygiene  vragen we u uw eigen yogamatje mee te nemen. De yogacruise is geschikt voor iedereen, man of vrouw en van alle leeftijden. Uw yoga ervaring, conditie of mate van lenigheid maakt niet uit. Ongeacht uw niveau kunt u deelnemen aan de yogaworkhops.

Gezond op vakantie "de Yoga Relax Cruise"

Aan boord van de Yoga Cruise bereidt de kok gezonde lekkere maaltijden. Allemaal met verse ingredienten. De ruime tafel op het achterdek wordt altijd prachtig gedekt met kleurige gerechten. Er zijn altijd veel groenten, fruit en (versgevangen!) vis. Desgewenst ook vegetarisch of afwisseling met vlees, kip en een gezellige bbq!

De yoga groep

Er is plaats op het ruime luxe zeilschip voor minimaal 8 en maximaal 14 deelnemers. U verblijft in 2-persoonshutten met eigen badkamer inclusief douche en toilet. Voor mensen die alleen komen, zijn er gescheiden bedden. U kunt ook uw partner of vriend/in meenemen, die niet deel wil nemen aan de yoga. Uiteraard met korting op de reissom.

VROUW Yoga Relax Cruise SWS Sailing september 2013.pdf
Yoga CruiseYoga vakantieMindfullness en Yoga
Boek deze reis
Yoga CruiseYoga vakantieMindfullness en Yoga

Lees het persoonlijke reisverslag van journaliste Lydia van der Weide in glossy VROUW, herfstuitgave 2013 van Telegraaf

Klik onderaan de pagina om de reportage over de Yoga Relax Cruise uit VROUW in pdf formaat te downloaden.

Video

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

11-05-2021
Waarom kies je voor deze unieke beleving van een Comfort Blue Cruise? Ook wel zeilcruise...
Lees meer...
31-12-2020
Op de laatste dag van 2020 blikken we graag terug op afgelopen jaar. Naar de leuke dingen...
Lees meer...
01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...