Met Michiel en Lieke Buursen
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

State of Mine

Een week lang helemaal jezelf zijn.

Tijdens deze week leer je op een laagdrempelige ontspannen manier jezelf beter kennen. Je krijgt praktische handvaten en krachtige tools om beter voor jezelf te leren zorgen en moeitelozer door het leven te gaan. In het dagelijks leven thuis, bij je familie, vrienden en op op je werk.

Leer luisteren naar jouw eigen wijs, jouw intuïtie.

We starten de ochtend met een hart transformerendemeditatie waarbij we de intentie voor de dag neerzetten.Overdag is er ruimte voor persoonlijke sessies en overige activiteiten waarna we de dag afsluiten met een reflecterende meditatie. 

Tijdens deze week krijg je van zowel Lieke als Michiel een healing & reading sessie en je krijgt een persoonlijk, op jou afgestemd, pianoklankportet. Deze krijg je mee naar huis zodat je blijvend wordt herinnerd aan wat je tijdens de cruise hebt neergezet voor jezelf.

Daarnaast ga je een week lang genieten van de zon, zee en heerlijk eten. Zeilen, zonnen, zwemmen, en heerlijk eten. Kortom heerlijk relaxen. Een week lang helemaal voor jezelf.  Even weg van alle dagelijkse beslommeringen. Niets hoeft en alles mag. Een ont-moeting met jezelf.

Over de begeleiders.

Lieke en Michiel zijn sinds 2-3-4 samen. Op 5-6-7 zijn ze getrouwd en inmiddels 2 kinderen rijker. Lieke werkt al ruim 20 jaar bij een internationaal hygiëne bedrijf, waarvan meer dan 17 jaar op de marketing en nu ruim een jaar op de Sales.

Michiel is musicus. Pianist, componist, arrangeur en docent.

Together one, zoals Michiel zijn compositie voor Lieke als titel meegaf. 

Samen voelen en vullen zij elkaar goed aan. En zijn in staat thema’s  waar te nemen, helpen patronen te doorbreken en de ruimte te geven die nodig zijn in de persoonlijke processen om meer grip op je leven te krijgen. 

Hun levensmotto is “Bijzonder gewoon, gewoon bijzonder”.

Samen groeien, maar ook bewandelen zij hun eigen pad in persoonlijke groei.

In 2018 rondden zij beide de 4-jarige opleiding bij Mens & Intuitie af. 

Intuitieve ontwikkeling, healing, reading en nu afgestudeerd Lightworker.

Tijdens deze opleiding is Michiel gestart met het maken van meditatieve pianomuziek met klankschalen afgestemd op een groep. Hij organiseert workshops en geeft lichtconcerten met de harttransformerende muziek. 

In december 2018 is zijn nieuwste album met intuïtieve pianomuziek uitgekomen. “13 Faces of the Moon” ontstaan tijdens alle 13 volle manen op het moment dat hij op zijn volst is.

Meer informatie op https://www.stateofmine.me

Wat kost het

De datum van deze thema cruise is met Michiel en Lieke Buursen en nader te bepalen.

De indicatieprijs is € 850,- per persoon.

Er is een partnerprogramma, dus neem gerust uw partner mee.

Het tarief is per persoon in een 2-persoonshut en op basis van een luxe all inclusive verzorging aan boord. D.w.z. inclusief het eten & drinken aan boord met uitgebreide 3-gangendiners, maar exclusief vliegticket en transfers welke we voor u erbij reserveren.

Ik wil meer informatie

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...
12-11-2019
We zijn ontzettend trots dat wij de winnaar zijn van Blue Voyage Cuisine Cooking Competition....
Lees meer...
06-08-2019
Zo tijdens de warmste weken van het jaar krijgen we af en toe vragen over hoe het werkt met de...
Lees meer...