van 2 brothers on the 4th floor
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Op reis met Desray

Boek nu & wees verzekerd van je plek

De vertrekdatum is nader te bepalen in verband met de tourplanning van Desray. Maar meld je nu alvast aan, dan ben je verzekerd van je plek op de volgende reis! Zodra de datum bekend is, hoor je het meteen van ons.

Op vrijdag vlieg je heen. De eerste overnachting is een boetiekhotel, zo kun je de eerste reisdag even lekker acclimatiseren om de volgende dag helemaal uitgerust aan boord van deze bijzondere cruise te stappen. Op zaterdag vlieg je weer terug.

Haar stemgeluid werd wereldberoemd door de megahits van 2 Brothers on the 4th Floor, zoals ‘Never Alone’, ‘Dreams’, en ‘Thinking of You’. Maar dance muziek is niet het enige genre waarin zangeres Desray uitblinkt. Aan het conservatorium, waar ze met een 10 Cum Laude afstudeerde in de jazz en lichte muziek, leerde ze haar emoties in de muziek te brengen. Het liefst schrijft en zingt ze liedjes waarin ze kan uitpakken en die ook dat mooie, dat kleine, bevatten.

Meer over deze cruise

Tijdens deze bijzondere reis nemen Desray en Patrick Drabe (gitarist/producer) je mee op een avontuurlijke tocht, langs prachtige plekjes waar de massa nooit zal komen. Je kunt heerlijk zonnen, relaxen en genieten. Desray en Patrick ondersteunen deze vakantie met heerlijke intieme muzikale momenten. De plaatsen zijn beperkt dus wil je dit graag beleven, reserveer dan snel.

Een week lang op reis met Desray en Patrick belooft een bijzonder en intiem avontuur. Zeker omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. 

Tijdens deze week ga je genieten van de muziek van Desray en Patrick, maar uiteraard leer je ze ook beter kennen. Dit alles gebeurt op een prachtig klassiek luxe houten zeiljacht, varend langs de mooiste baaien en bijzondere plaatsen en plekjes. 

Zang- of gitaarles mogelijk

Ga gezellig mee met Desray en Patrick op deze vakantie om te genieten, relaxen en te ontdekken, maar je kunt ook eventueel zelf actief en muzikaal meedoen. Wil je graag zingen met Desray of jezelf leren begeleiden op gitaar, dat kan allemaal.

Wat kost het

Je verblijft aan boord in een 2-persoonshut met privé badkamer. Deze Comfort Blue Cruise vaart langs de Griekse eilanden en/of Turkse kust.

De reis is op basis van een all inclusive programma. De kosten bedragen € 1.595,-- per persoon (2-persoonshut delen). (onder voorbehoud van prijswijzigingen)

• Inclusief: volpension verzorging aan boord.

• Inclusief: vliegticket inclusief transfers.

• Twee diners aan land niet inbegrepen.

• Exclusief: havengelden Griekse eilanden, reserveringskosten en bijdrage garantiefonds.

je kamer (2-persoonshut aan boord van het schip met prive badkamer)het ruime achterdek waar je gezellig samen het ontbijt, lunch en diner gebruikthet luxe schip dat op de meest prachtige plekjes voor anker gaathet heerlijke voordek met volop plek voor zonaanbiddersook de salon binnen is warm en intiem ingericht
Boek nu deze cruise
je kamer (2-persoonshut aan boord van het schip met prive badkamer)het ruime achterdek waar je gezellig samen het ontbijt, lunch en diner gebruikthet luxe schip dat op de meest prachtige plekjes voor anker gaathet heerlijke voordek met volop plek voor zonaanbiddersook de salon binnen is warm en intiem ingericht

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

18-09-2023
Waarom zou je nu al voor volgend jaar jouw bootvakantie moeten boeken? Reden 1: de eerste...
Lees meer...
11-05-2021
Waarom kies je voor deze unieke beleving van een Comfort Blue Cruise? Ook wel zeilcruise...
Lees meer...
31-12-2020
Op de laatste dag van 2020 blikken we graag terug op afgelopen jaar. Naar de leuke dingen...
Lees meer...