egaal bruin & naakt zwemmen
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Naturistische Blue Cruise

Samen met een groep vrienden of familie op een prive boot, genieten van zon & zee.

Voordeel met de NFN-ledenpas

Huur bij SWS Sailing voor uw eigen groep (8 tot 12 personen) een prive schip met bemanning (kapitein, kok en matroos) en vaar mee op een naturistische Blue Cruise langs de mooiste azuurblauwe baaien van de Turkse of Dalmatische kust of Griekse Dodekanesos eilanden.

Blue cruisen is genieten van zon & zee, weg van het massatoerisme, dus heerlijk rustig de natuur intens beleven. Uiteraard kunt u prachtig egaal bruin worden, want op het water kleurt u nog sneller. Dit komt door de weerkaatsing van het zonlicht op de zee.

Vanaf 8 personen kunt u met uw eigen groep een boot inclusief de bemanning bij ons huren. Uw gastvrije ervaren bemanning bestaat uit de kapitein, een kok en matroos. Als lid van de NFN krijgt u op vertoon van uw ledenpas 10% ledenkorting op de cruiseprijs voor bestemmingen Turkije en/of Griekenland. Zelf stelt u dan dus uw eigen gezelschap samen.

Individueel reserveren ook mogelijk

Een aantal weken per jaar is het ook mogelijk om individueel te reserveren voor de naturistische blue cruise in Kroatie of Turkije. De NFN-korting geldt alleen bij groepsreserveringen die een eigen schip boeken. Houd onze website in de gaten voor de vertrekdata van de individuele afvaarten of neem contact met ons op!

Wat is een naturistische blue cruise?

De naturistische blue cruise biedt vrijheid en gezelligheid. De bemanning zeilt het schip, de kok kookt en wast af. U hoeft zelf niet te helpen en wordt helemaal in de watten gelegd aan boord. Voor actieve mensen zijn er tijdens deze ontspannen vakantie ook veel mogelijkheden; zwemmen, kano varen, surfen, snorkelen, zeilen en (naturistisch) wandelen. Hoogtepunten van de naturistische blue cruise zijn o.a. spectaculaire zonsondergangen, barbecue en cocktail night met door de kapitein zelf gevangen vis, en in Turkije uiteraard een bezoek aan een traditionele haman. Als er ook dolfijnen gespot worden is de vakantie nog onvergetelijker!

Vaarroute

De cruise vertrekt en komt aan in Bodrum (Turkije of Griekenland) of Rijeka (Kroatie, Dalmatische kust). In Turkije en Griekenland is de exacte vaarroute afhankelijk van de windrichting en in Kroatie is de route van te voren vastgelegd. ‘s Nachts ligt het schip in een stille baai of haventje voor anker en overdag zeilt u langs verschillende eilanden en plaatsjes. De Griekse route voert langs de zuidelijke of noordelijke Dodekanesos eilanden en langs de Turkse route kunt u ook diverse haventjes bezoeken, zoals Datca, Selimiye, Bozburun en ook is het mogelijk vanaf Turkije naar het Griekse eiland Symi te gaan. In Kroatie voert de vaarroute u langs diverse eilanden; Rab, Olib, Ilovik, Losinj, Cres, Silba.

Naakt zwemmen in tropische baaien en streeploos bruin worden!

Vanaf 8 personen kunt u uw eigen schip huren voor deze naturistische zeilvakantie, ofwel de populaire Blue Cruise in Turkije of Kroatie. U kunt mee, zonder ervaring, want de bemanning zeilt het schip voor u en verzorgt u tot in de puntjes. Een prachtige naturistische vakantie voor levensgenieters en natuurliefhebbers.

Geen naturisme hotels in Turkije = 'textiel'

SWS Sailing verzorgt desgewenst verlenging in een hotel, vakantiehuis, pension, appartement of B&B. Hiervoor werken wij samen met gerenommeerde partijen zoals Corendon Vliegvakanties, Transavia Airlines. Ook kunt u terecht voor autohuur of een rondreis door de binnenlanden. Er zijn helaas nog geen naturistische accommodaties in Turkije. Voor een Turkije verlenging aan land betekent dat dus: textiel dragen.

Pakketreis inclusief vliegtickets

Ook uw vluchten inclusief transfers regelt SWS Sailing voor u. Heel gemakkelijk, alles in 1x.

Lid Garantiefonds

Uiteraard is SWS Sailing lid van een Garantiefonds (GGTO), zodat uw reissom ten allen tijde gegarandeerd is.

Een naturistische Blue Cruise; een prachtig alternatief voor de 'gewone' naturistische camping...

Deze naturistische blue cruise vakantie ligt dichtbij huis, en is hier bij SWS Sailing te boeken tegen betaalbare prijzen. Neem contact op voor meer informatie of een prijsopgaaf.

naturistische zeilvakantie op de Blue Cruise Turkije, meezeilen met SWS Sailingstille baaien, weg van massatoerisme op naturistische Blue Cruiseheerlijk naakt zwemmen in zee tijdens de naturistische blue cruise vakanties bij SWS Sailingprachtige guletschepen uit de vloot van SWS Sailing waar u uw prive schip uit kunt kiezen voor een naturistische zeilvakantie vanaf 8 personennaakt zonnen = streeploos bruin worden aan boord bij SWS Sailing op een blue cruise in Turkije
Boek nu de naturistische Blue Cruise
naturistische zeilvakantie op de Blue Cruise Turkije, meezeilen met SWS Sailingstille baaien, weg van massatoerisme op naturistische Blue Cruiseheerlijk naakt zwemmen in zee tijdens de naturistische blue cruise vakanties bij SWS Sailingprachtige guletschepen uit de vloot van SWS Sailing waar u uw prive schip uit kunt kiezen voor een naturistische zeilvakantie vanaf 8 personennaakt zonnen = streeploos bruin worden aan boord bij SWS Sailing op een blue cruise in Turkije

Video

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

11-05-2021
Waarom kies je voor deze unieke beleving van een Comfort Blue Cruise? Ook wel zeilcruise...
Lees meer...
31-12-2020
Op de laatste dag van 2020 blikken we graag terug op afgelopen jaar. Naar de leuke dingen...
Lees meer...
01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...