meezeilen op modern jachten
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Flottielje zeilen

Bepaal uw eigen koers en zeil ontspannen op één van de Bare-Boat bestemmingen of vaar mee in een avontuurlijke flottielje!

Te weinig zeilervaring of geen vaarbewijs en toch graag een actieve zeilvakantie?

Dan zorgen wij voor een schipper aan boord, zo simpel kan het zijn... U kunt met uw eigen gezin of vrienden een zeiljacht huren, in elke gewenste week (vertrekdag altijd op zaterdag - vanaf april tot en met oktober). 

Vertrekdata meezeilvakanties - individueel

Ook kunt u alleen of met zijn tweetjes inschrijven voor flottielje zeilen in Kroatie (vertrek op zaterdag). Neem contact met ons op voor een prijsopgaaf.

Prijsindicatie is € 650,- per persoon per week. Exclusief de boordkas € 150,- per persoon per week en de reis ernaar toe. U zeilt dan mee op een jacht van het type Bavaria 45 (2012).

Diverse type zeiljachten zijn te huur

Bavaria is het meest voorkomende type zeiljacht dat graag gehuurd wordt, maar er zijn ook andere merken mogelijk. Vraag een offerte aan als u weet wanneer u wilt vertrekken. U kunt een modern zeiljacht met of zonder schipper bij ons huren (let op dat u wel in bezit bent van een vaarbewijs als u zonder schipper wilt zeilen).

Zeilen in Kroatie

De Kroatische kust is een prachtig gebied om te zeilen en bij uitstek geschikt om een zeilvakantie door te brengen. Er zijn 1185 eilanden, rotsen en riffen, waarvan er 66 bewoond zijn. De naam land van 1001 eilanden is dan ook zeer toepasselijk, in ieder geval zijn het er teveel om in één vakantie langs te zeilen. Zeiljachten worden verhuurd uit : Pula -  Pomer - Murter -Sukosan - Zadar - Split - Dubrovnik - Trogir - Kastela - Agana - Sibenik.

Zeilen in Turkije en Griekenland

De Turkse kust en Griekse eilanden omvatten twee verschillende werelden, Europa en Azie. Men zegt ook weleens dat Griekenland de naam heeft, maar Turkije heeft de schatten. Het hele gebied heeft een uitstekende keuken, kent een rijke historie en de bevolking is gastvrij. Vele groene en ook grillige kilometers kust en eilanden omvatten het schitterende zeilgebied rondom: Gocek - Fethiye - Kekova - Bozburun - Orhaniye - Symi - Rhodos - Chalki - Tilos - Nisyros.

Meezeilen in Spanje

Knallende feesten, praalwagens, fallera’s, vuurwerk, paella wedstrijden, dansen op straat, gracieuze paarden… Onder begeleiding van een gids kunt u diverse evenementen bezoeken en natuurlijke heerlijke zeiltochten maken langs de prachtige sinaasappel riviera. Een combinatie van feesten en zeilen, genieten van al het moois en lekkers wat Spanje te bieden heeft. Mallorca - Menorca - Ibiza - Valencia

Flottielje bestemmingen: Flottielje zeilen Kroatië  -  Flottielje zeilen in Turkije en Griekenland

Zeiljacht huren: Kroatië - Turkije en Griekenland

Meezeilen op modern zeiljacht: Spanje - Mallorca - Menorca - Ibiza - Valancia

Bavaria 45 informatie.pdf
flottielje zeilen in Kroatie, Griekenland en Turkijezelf actief meezeilenzeilen langs Griekse eilanden, Kroatie of Turkijezeilen langs de kust en duizenden eilanden van Kroatieflottielje zeilen en zeiljachten te huur in Kroatie en Turkije
Boek nu flottielje zeilen
flottielje zeilen in Kroatie, Griekenland en Turkijezelf actief meezeilenzeilen langs Griekse eilanden, Kroatie of Turkijezeilen langs de kust en duizenden eilanden van Kroatieflottielje zeilen en zeiljachten te huur in Kroatie en Turkije

Video

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

18-09-2023
Waarom zou je nu al voor volgend jaar jouw bootvakantie moeten boeken? Reden 1: de eerste...
Lees meer...
11-05-2021
Waarom kies je voor deze unieke beleving van een Comfort Blue Cruise? Ook wel zeilcruise...
Lees meer...
31-12-2020
Op de laatste dag van 2020 blikken we graag terug op afgelopen jaar. Naar de leuke dingen...
Lees meer...