Yonca Resort, Gocek
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Boetiekhotel Yonca Resort

Geniet van het thuisgevoel tijdens een rustig en comfortabel verblijf in het Yonca Resort in het centrum van het kleine, maar mondaine kuststadje Gocek, in het zonnige zuiden van Turkije.

Het gezellige Gocek heeft ongeveer 4.000 inwoners zonder het toerisme in de zomer, dus een rustige plaats om uw vakantie door te brengen. Weinig lawaai en in de zomer zijn auto’s niet welkom in het centrum, maar u kunt gratis de hotelfietsen gebruiken. Er is een gezellige promenade met veel mooie winkeltjes, bars en restaurants.

Omdat het een zeilstadje is en de meeste boten weer vroeg vertrekken is het nachtleven hier rustig. Gocek is een prachtige mix tussen de groen blauwe natuur van de zee en bergen en de moderne tijd. Er zijn vier jachthavens met een heerlijke boulevard dat aandoet als een parkje. De zee en de havens liggen op 400 meter afstand van het Yonca Resort.

Dit boetiekhotel heeft acht kamers, alle voorzien van airco, wifi en andere moderne gemakken. De kamers hebben uitzicht op de groene mooi onderhouden tuin en het zwembad. Leuk detail is dat alle kamers de naam van een bloem hebben. Het hotel is sfeervol met antiek meubilair ingericht en ligt verborgen in een klein straatje, aan de rand van het centrum. U krijgt het ontbijt geserveerd aan het zwembad. Ook kunt u lunch en diner hier gebruiken. Gastheer Ergun geeft u graag tips over de omgeving en kan u tevens helpen bij andere zaken, zoals het huren van een auto.

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...
12-11-2019
We zijn ontzettend trots dat wij de winnaar zijn van Blue Voyage Cuisine Cooking Competition....
Lees meer...
06-08-2019
Zo tijdens de warmste weken van het jaar krijgen we af en toe vragen over hoe het werkt met de...
Lees meer...