Michael & Nathalie
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

2DeliCious akoestisch duo

klik hier om naar onze andere website SWS MUSIC te gaan

Wie spelen en zingen in duo 2DeliCious

De basis van de live muziek van 2DeliCious, bestaat uit het sympathieke duo Nathalie D’Alessandro en Michael van Kolfschooten. Zij is een mooie warme en veelzijdige zangeres en hij is een gepassioneerd gitarist en gitaarbouwer. Twee ervaren en enthousiaste muzikanten, die precies weten wat nodig is om elke gelegenheid in te vullen in de juiste toonzetting. Of het nu om een diner, receptie, verjaardag, huwelijk of een swingende avond gaat, zakelijk of prive.

Klik hier voor meer informatie over akoestisch duo 2DeliCious

Welke muziek kunt u verwachten van het duo

Nathalie en Michael treden samen op (zang, gitaar en keyboard/piano). Als akoestisch duo zijn ze zeer geschikt voor een sfeervolle invulling van live achtergrondmuziek waarbij de gasten gezellig met elkaar kunnen praten, en luisteren naar mooie liedjes begeleidt op akoestisch gitaar, afgewisseld met keyboard. Tijdens een receptie of feestje wordt 2DeliCious als smaakvolle muzikale sfeermaker toegevoegd.

Aan het eind van de avond mogen de voetjes natuurlijk ook van de vloer als u wilt. Hiervoor heeft 2DeliCious ook het benodigde repertoire in huis. Denkt u dan aan swingende disco en dance classics uit de jaren 70, 80 en 90. Wilt u een hele feestavond waar het dak eraf gespeeld moet worden, dan boekt u onze live band Dancepiration, the next generation!

Klik hier voor de video afspeellijst op Youtube met live muziek impressies

Grotere cover allround band ook mogelijk als live muziek!

2DeliCious is ook te boeken met haar live band Dancepiration (vanaf 5 muzikanten te boeken). Voor feestjes waar het dak eraf moet. Dus lekker knallen met een echte drummer, bassist, pianist en zanger erbij. Dan zorgen we voor een complete showband, desgewenst aangevuld met blazerssectie of meer....

Klik hier voor meer informatie over Allround cover live band Dancepiration

Luisteren

Klik hier voor luisterfragmenten op SWS Music

Direct naar de website van SWS Music

Aanbeveling akoestisch duo

Duo2Delicious heeft in 2013 met grote regelmaat op vrijdagen en zaterdagen en met Kerst en Oud&Nieuw 2013 live muziek ten gehore gebracht in het restaurant van Fletcher Hotel Het Witte Huis.
 
De uitstraling van beide muzikanten, hun verzorgde optredens, de kwaliteit van hun apparatuur en verzorging van geluid is van grote klasse.
 
De muziek en zang is van grote kwaliteit. De nummers, de nummers op verzoek, het inspelen op de gasten in het restaurant, de inzet om deze avonden voor hen als duo, maar ook de inzet om meer restaurantgasten te trekken voor Het Witte Huis, middels publicaties op twitter, facebook etc. getuigt van een bijzondere samenwerking.
 
Ik zou het Duo2Delicious zonder meer aanbevelen om avonden in het restaurant te begeleiden met hun live muziek, omdat ze elke gelegenheid tot een ‘feestje’ maken met de gast als middelpunt.
 
Met vriendelijke groet,

Sven de Boer
Hotel Manager

Video

Video

Video

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

18-09-2023
Waarom zou je nu al voor volgend jaar jouw bootvakantie moeten boeken? Reden 1: de eerste...
Lees meer...
11-05-2021
Waarom kies je voor deze unieke beleving van een Comfort Blue Cruise? Ook wel zeilcruise...
Lees meer...
31-12-2020
Op de laatste dag van 2020 blikken we graag terug op afgelopen jaar. Naar de leuke dingen...
Lees meer...