Uitnodiging SWS Year End Event en beurzen

Kom op 21 december naar het SWS Year End Event! Een gezellige Borrel & Bite om samen met ons het zeilseizoen feestelijk af te sluiten, je oude of nieuwe medepassagiers te ontmoeten en samen vooruit te blikken op ons programma voor 2016. Je bent vanaf 17.00 uur van harte uitgenodigd. Dit event vindt plaats in Hoogland (bij Amersfoort).

Tijdens het Year End Event hebben we ook een proeverij van Turkse hapjes en twee van onze trouwe gasten Max en Paul van het “Rookpaleis”, serveren een lekker stukje eigen gerookte vis. Daarnaast hebben we nog een paar leuke verrassingen voor je in petto...

Meld je aan

In verband met de organisatie en voorbereidingen van dit Event verzoeken wij je vriendelijk voor 14 december per email te laten weten of wij je mogen begroeten op 21 december. Je ontvangt dan het adres van de locatie en een routebeschrijving.

Vakantiebeurzen

Daarnaast staat SWS Sailing, dé Blue Cruise Specialist van Nederland, in 2016 zowel op de beurs REIS! in Groningen op 2 en 3 januari, als ook op de grote Vakantiebeurs in Utrecht van 13 t/m 17 januari 2016.

Tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht (stand 08.E001) zullen onze kapiteins in de stand aanwezig zijn. Weten wanneer jouw favoriete kapitein aanwezig is? Houd de website in de gaten en like ons op Facebook.

Uiteraard zorgen we weer voor aantrekkelijke beursaanbiedingen en verloten wij elke dag een blue cruise voor twee personen. Redenen genoeg om gezellig langs te komen!

duik in je gratis prive zwembad lekker eten echt zeilen op een prachtig schip geheime plekjes ontdekken langs de kust vakantie = vrijheid. Bepaal zelf wat je doet!
Boek hier je Blue Cruise
duik in je gratis prive zwembadlekker etenecht zeilen op een prachtig schipgeheime plekjes ontdekken langs de kustvakantie = vrijheid. Bepaal zelf wat je doet!

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

06-08-2019
Zo tijdens de warmste weken van het jaar krijgen we af en toe vragen over hoe het werkt met de...
Lees meer...
25-07-2019
Waarom zou je nu al voor 2020 jouw bootvakantie moeten boeken? Daar hebben we vijf redenen...
Lees meer...
13-04-2019
Tegenwoordig boekt de gemiddelde vakantieganger niet zomaar een reis. Men wil iets beleven en...
Lees meer...