Thema cruise: yoga

Overlevingsmechanisme

Steeds vaker zie ik dat de traditionele vakantie gebruikt wordt om te combineren met dingen die men leuk of interessant vindt om te doen. De reden dat deze vakantietrend zijn weg heeft gevonden, ligt volgens mij simpelweg in het feit dat we in een maatschappij leven waarbij het overlevingsmechanisme “ieder voor zich” de overhand dreigt te krijgen. Klaar met werk, is naar huis en direct de gordijnen sluiten. Achter elke voordeur leeft iedereen zijn eigen leven binnen vier muren.

Dromen die de nachtrust verstoren

Veel mensen hebben passies en dromen die ze wakker houden. Ze kunnen niet slapen omdat ze niet tot actie overgaan. Een veelvoorkomende droom daarvan is het schrijven van een eigen boek. Van autobiografie tot hobby of deskundig advies, thriller en roman. Iedereen kan schrijven, maar hoe pak je dat precies aan en wat als je manuscript klaar is? Ik wil ook dolgraag mijn eigen boek schrijven. Maar ik weet nog niet goed hoe en waar ik moet beginnen. Dus ik heb contact gezocht met een bestseller auteur. Ik houd nog even geheim wie het is, want het is nog niet rond allemaal. Ik wil dolgraag bij mij aan boord een schrijfcruise gaan organiseren met deze besteller auteur. Dus als je dezelfde dromen hebt, houd me in de gaten. Dan gaan we misschien later dit jaar wel samen op reis om een boek te schrijven!

Zingen met Leoni Jansen

Als sinds mijn vroege jeugd ben ik dol op zingen. Het is een uitlaatklep waar ik niet zonder kan. Hoe lekker is het iedere dag tijdens je vakantie te kunnen zingen? Samen met andere gelijkgestemden? En dat op een zeilboot in Turkije...? Toevallig kwam ik via mijn muzikale netwerk in contact met Leoni Jansen, die graag een zangworkshop in Turkije wilde geven en zij is dol op schepen en zeilen. De link was toen snel gelegd natuurlijk. Dat was al in 2004. Sinds die tijd organiseer ik samen met Leoni ieder jaar een hele week zangworkshops op een zeilschip van mij. Leoni kan daar het beste van zichzelf geven en wij als amateur-zangeressen... daar kan ik pagina’s over vol schrijven! Lees bij de Reviews maar eens wat reacties. Zelfs de hoofdredacteur van de Reiskrant Telegraaf zingt in zijn vrije tijd en ging met ons mee. Hij schreef een prachtige reportage over themacruise Sing & Sail met Leoni Jansen.

Spanning & stress

In mijn blog op de Bedrijvenpagina vertel ik meer over mijn Thema Cruises. Vanuit mijn visie schrijf ik over de vakanties met een plus die ik organiseer. Die “plus” staat voor je hobby, liefhebberij of je vrijetijdsbesteding. Dus datgene wat jij graag doet ,en dan tijdens je vakantie. Die spaarzame vrije tijd die je hebt. Waar je lang naar uitkijkt. En zo’n themavakantie dat levert echt wat op. Niet alleen vakantieplezier, iets beleven en lekker uitrusten, maar je laadt ook je accu op. Lichamelijk en zeker geestelijk. Dat is een ‘must’ in onze hectische maatschappij, waar lang niet iedereen meer relaxed naar zijn baas gaat iedere dag. Waar je onze grote werkdruk moet presteren. Waar je dag in dag uit spanning en stress te verduren hebt.

Reageren kan op de Bedrijven Blog Nederland of neem persoonlijk contact met mij op.

Nathalie D'Alessandro

Zeilspecialist SWS Sailing

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...
12-11-2019
We zijn ontzettend trots dat wij de winnaar zijn van Blue Voyage Cuisine Cooking Competition....
Lees meer...
06-08-2019
Zo tijdens de warmste weken van het jaar krijgen we af en toe vragen over hoe het werkt met de...
Lees meer...