Last van een lege accu?

Wij staan klaar om al die hardwerkende bleke kaaskoppies aan boord te verwelkomen. U kunt uw accu, die tijdens de Hollandse winterkou waarschijnlijk bijna leeggelopen is, weer opladen met vitamine Zon en Rust. Dan kunt u er thuis weer tegenaan! Nog maar vier weken te gaan en het vaarseizoen SWS Sailing 2013 in Bodrum start alweer.

Laat u verwennen

Onze bemanning in Turkije heeft net als u in de winter ook hard doorgewerkt. Zij waren maandenlang op de werf bezig. Maar nu staan ze te popelen om weer te mogen gaan zeilen en ze nemen u graag mee. Zeilen en de zee is en blijft de lust van hun leven. Hoe heerlijk klinkt dat! Gastvrij als de Turken zijn, houden zij er ook van om mensen te verwennen. Dus schroom niet, vaar mee en maak gebruik van dit eeuwenoude cultuurgoed!

Zout op huid en hout

Het groot onderhoud doen wij jaarlijks, want onze zeilschepen hebben het van april tot en met oktober natuurlijk flink te verduren met de dagelijkse porties zon en zeezout. Een houten schip is prachtig, maar het vergt tijd en aandacht om het mooi te houden.

Verliefd, verloofd, getrouwd

Tijdens het vaarseizoen blijven onze jongste matrozen elke dag poetsen, zodat het warme mahoniehout blijft glimmen. De eerste aanblik van zo’n glanzend schip roept bij iedereen de nodige OE’s en AA’s op. De liefde voor zo’n gulet is dan geboren en kan alleen nog maar groeien.

SWS styling

De zeilschepen van SWS Sailing zijn nu allemaal al te water gelaten en de laatste hand leggen we momenteel aan de details. Dat is net zo belangrijk als het hout, de zeilen en de machinekamer! Wij doen uiteraard zelf de styling en finishing touch van de schepen, zodat u zich aan boord meteen helemaal thuis zult voelen.

Zeil mee

We verheugen ons enorm u te mogen begroeten voor een luxe zeilvakantie. Onze zeilcruises vertrekken vanuit Bodrum. De vaarroutes zijn langs de kust van Turkije en de Griekse eilanden.

Blue Cruise: het alternatief voor strandvakantie en rondreis in één

Deze zeilreis is geschikt voor iedereen: alleenreizend of single, stellen en echtparen, gezinnen met kinderen of een groep vrienden of familie die de privacy van een eigen schip (inclusief bemanning) wil.

Luxe vakantie, maar betaalbaar

Op maar drie en een half uur vliegafstand maakt u al een exotische zeiltrip met SWS Sailing. Een luxe verwenvakantie, tegen een zeer betaalbare prijs, die u net zo actief of lui maakt als u zelf wilt! De Sail & Sun is de goedkope combinatie van onze luxe Blue Cruise samen met een hotel. Ideaal voor als u twee weken op vakantie wilt.

Vraag uw offerte of prijsopgaaf aan. Of vul nu direct uw boekingsformulier in.

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...
12-11-2019
We zijn ontzettend trots dat wij de winnaar zijn van Blue Voyage Cuisine Cooking Competition....
Lees meer...
06-08-2019
Zo tijdens de warmste weken van het jaar krijgen we af en toe vragen over hoe het werkt met de...
Lees meer...