Sila kok Erdal met Michael van SWS Sailing NL

Culinair de beste van alle blue cruises

We zijn ontzettend trots dat wij de winnaar zijn van Blue Voyage Cuisine Cooking Competition. Het ultieme bewijs dat we culinair de beste zijn van alle blue cruise gulets. Niemand minder dan de wereldberoemde masterchef Maximilian Thomae zat in de jury en beoordeelde de gerechten van de SWS koks tot de allerbeste!

Klik hier voor een week menu in PDF wat in Turkije aan boord van onze Comfort klasse schepen wordt geserveerd.

Bekijk onderaan deze blog de video vlog impressies, opgenomen tijdens de kookwedstrijd.

Deze kookwedstrijd vond plaats aan boord van de schepen in Turkije tijdens de internationale zeilregatta Bodrum Cup. De belangstelling op het strand van Kissebuku waar de prijsuitreiking plaatsvond, was enorm.

De in Duitsland geboren Thomae werkte als chef in Michelin-sterren restaurants en vertrok in 1993 naar Istanbul met zijn internationale ervaring. Hij staat alom bekend als grondlegger van de moderne Turkse keuken.

Europese leest

SWS Sailing ontwikkelde jaren geleden al het luxe concept Comfort Blue Cruise waarbij de culinaire beleving van de gast één van de belangrijkste elementen is. Ieder jaar stellen we een nieuwe menukaart samen voor onze schepen Sila en Xenos II en trainen we vanuit Nederland de Turkse scheepskoks op Europese leest.

Daarom is het aan boord genieten van uitgebalanceerde gourmet gerechten waarbij de Turkse cultuur in ere is gehouden met puur gebruik van verse ingrediënten, gecombineerd met de lokale kennis. In 2019 werd ook het eerste kookboek van SWS Sailing “De Smaak Van De Zon” uitgebracht. Dé manier om culinair kennis te maken of favoriete vakantiesmaken thuis vast te houden.

Zelf thuis koken

Als u zelf van koken houdt, klik dan verder naar ons culinaire programma Thuis op Reis. Dit initiatief hebben wij speciaal voor u in het leven geroepen tijdens de coronaperiode zodat u thuis kunt blijven smikkelen en smullen van onze mooie gerechten.

Benieuwd naar wat onze unieke vaarvakantie nog meer inhoudt? Neem contact met ons via www.swssailing.nl

Sailing In Luxury Atmosphere.

 

Meer weten? Neem contact op.

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

18-09-2023
Waarom zou je nu al voor volgend jaar jouw bootvakantie moeten boeken? Reden 1: de eerste...
Lees meer...
11-05-2021
Waarom kies je voor deze unieke beleving van een Comfort Blue Cruise? Ook wel zeilcruise...
Lees meer...
31-12-2020
Op de laatste dag van 2020 blikken we graag terug op afgelopen jaar. Naar de leuke dingen...
Lees meer...