Al dat gedoe met die singles heb ik geen zin in

“Ik ga alleen op vakantie, maar heb geen zin in dat dating gedoe tussen single vrouwen en mannen die zo nodig iets willen van elkaar.”

Samen of alleen

Er zijn een paar miljoen mensen in Nederland die alleen wonen. Voor sommigen was dit een eigen keuze, maar anderen zijn gescheiden of hebben uw partner verloren door ziekte of ongeluk. Dus als ik het over vrijgezellen heb, bedoel ik daarmee niet persé die singles die al ‘swipend’ op Tinder naarstig op zoek is naar zijn/haar nieuwe liefde.

Doen wat je zelf wilt

Ook zijn er genoeg mensen heel tevreden met hun alleenstaanden-leven. Ze hoeven geen verantwoording af te leggen en kunnen beslissingen nemen zonder rekening te houden met een ander. Dat kan heerlijk zijn op reis, gewoon doen waar je zin in hebt. Veel mensen vinden het tijdens hun vakantie echter wel gezellig om ook samen met anderen iets te beleven. Want delen is ook weleens fijn.

Gezellig alleen op vakantie

Ik merk dat op onze blue cruises alleenreizenden graag mee gaan. Ze vinden het gemengde gezelschap van stellen & singles en mannen & vrouwen leuk en gevarieerd. Onze gasten zoeken op vakantie namelijk juist de gezelligheid op en deze singles hebben op reis geen behoefte aan dating taferelen... Ze willen gewoon lekker ontspannen, gezellige gesprekken voeren en wanneer ze zin hebben aansluiten bij een paar anderen voor een wandeling of kleine excursie aan land.

Ongedwongen aanschuiven

Een rondreis voor singles biedt dit natuurlijk ook allemaal, maar als je geen zin of puf hebt om iedere dag weer in- en uit te pakken om verder te reizen, kun je beter op dezelfde plek blijven. Heb je daarom gekozen voor vakantie in een hotel, dan is het nog maar afwachten of je ergens bij iemand anders kunt aanschuiven aan tafel voor het ontbijt, lunch of diner… Dat verschil is juist zo leuk op de blue cruise, want hier eet je altijd samen aan één tafel, waarbij gezellig natafelen net zo lang duurt als je zelf wilt.

Last but not least

Je hebt ook nog eens een relaxte rondreis, met elke dag een nieuwe stemming, zonder je tassen in- en uit te hoeven pakken!

Meer over de blue cruise als ik alleen wil gaan

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...
12-11-2019
We zijn ontzettend trots dat wij de winnaar zijn van Blue Voyage Cuisine Cooking Competition....
Lees meer...
06-08-2019
Zo tijdens de warmste weken van het jaar krijgen we af en toe vragen over hoe het werkt met de...
Lees meer...