Incentives op maat
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Teambuilding

Een 4-daagse teambuilding reis met onderdelen als:

-       Zeilen van baai naar baai, van dorp naar dorp.

-       Zonnen op voor- en achterdek.

-       Suppen, kanovaren, snorkelen en dolfijnen spotten.

-       Op tonijn vissen en deze ’s avonds grillen op de bbq.

-       Waterskiën voor de liefhebbers.

-       Jeepsafari met onderweg een lunch.

-       Naar de Hamam (origineel Turks badhuis).

-       Bij de Turkse barbier voor een knip- of scheerbeurt.

-       Zwemmend verkennen van grotten in een hotwaterspring.

-       Bezoek van lokale boerenmarkt.

-       Diner aan de waterkant genietend van de ondergaande zon.

Op de Turkse wateren in plaats van in Nederland

Zeilen en ondernemen hebben duidelijk raakvlakken, beide hebben een sterk team nodig om succesvol te zijn. Samen de zeilen hijsen, samen het schip varen maar ook afspreken dat iedereen om 8.00 uur meedoet aan de ochtendduik voor het ontbijt. Je leert elkaar onder deze droomomstandigheden ook van een andere kant kennen. Er ontstaan gesprekken over onderwerpen die je bezighouden, privé maar ook zakelijk. De Turkse wateren zijn ideaal om op een kwalitatief hoog niveau de teambinding te versterken.

Als opdrachtgever toon je je respect en waardering voor je mensen, voor je team waar je het komende jaar weer nieuwe doelstellingen mee wilt realiseren en een geoliede machine komt stukken verder dan een oude roestbak.

Verrijking daar gaat het om

Wanneer je plezier in je werk hebt kijk je niet op een klok, het enige dat telt is plezier in je werk, beter worden. Je wilt doelen bereiken en het jaar daarop nog mooiere doelen realiseren. Voor coaches, directeuren en ondernemers, die alle zeilen willen bijzetten, bieden wij een bijzondere locatie voor trainingen, incentives, brainstorm en coaching in Turkije aan.

Aan boord ontstaat een hecht team

Als je met z’n allen op een schip verblijft ontstaat er een hecht team of een sterkere band met je relaties. Daarnaast doen de ingrediënten zon, water en rust verder hun werk en maken authentieke belevenissen het een onvergetelijke reis.

Samen een paar dagen op pad

Alles bij elkaar een perfecte ambiance om van een groep collega’s een team te maken. Saamhorigheid te kweken. Zeker wanneer je het combineert om het pad voor de komende tijd uit te rollen of vorm te geven. Na zo’n event gaat iedereen ervoor. Of als beloning, een incentive omdat er al erg goed werk geleverd is.

Nautische evenementen

Uit een samenwerking tussen positief en creatief ingestelde partijen komen de mooiste producten voort. Daarom hebben Nathalie van SWS Sailing en Fokke van Sailing Dutchman Events de handen ineen geslagen om samen op maat gemaakte nautische evenementen aan boord vorm te geven.

Interesse?

Heeft een zakelijk event je interesse gewekt? Neem dan contact op met Nathalie van SWS Sailing telefoonnummer 0634053962 of stuur een whats app naar  Sailing Dutchman Events 0620480158 voor een snel antwoord op je vraag over deze incentives in Turkije.

Ik wil meer informatie

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...
12-11-2019
We zijn ontzettend trots dat wij de winnaar zijn van Blue Voyage Cuisine Cooking Competition....
Lees meer...
06-08-2019
Zo tijdens de warmste weken van het jaar krijgen we af en toe vragen over hoe het werkt met de...
Lees meer...