zangvakantie
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Sing & Sail

Speciale zangvakantie week in Turkije onder persoonlijke begeleiding van een professionele zanger/zangeres. 

Unieke Blue Cruise

Leoni Jansen heeft deze zangworkshop al tien keer verzorgd, op een zeilcruise met SWS Sailing! Een unieke en speciale zangvakantie week in Turkije onder haar persoonlijke begeleiding.

Zingen op vakantie tijdens de Sing & Sail

Deze speciale workshops zullen slechts eenmaal per jaar worden gegeven. Heerlijk een week op zeilvakantie, relaxen en met elkaar zingen! U werkt aan uw stem en geniet tegelijkertijd van zon, zee, lekker eten, (samen)zang en muziek. In een intieme sfeer oefent u hoe u uw stem het beste kunt gebruiken. Er wordt  veel aandacht besteedt aan uw presentatie, interpretatie en hoe u meer passie en inspiratie overbrengt.

Uiteraard gaat u veel samen en meerstemmig zingen. Er gaat een professionele gitarist of toetsenist mee voor de muzikale begeleiding. Er is plaats voor 10 deelnemers, dus persoonlijke aandacht is gegarandeerd. Een groep met heerlijke zangpotentie en veel gezelligheid dus!

Dagelijks zangworkshops; iedereen die zingt kan mee!

SWS Sailing organiseert deze themareis. U kunt zich op basis van open inschrijving aanmelden. Iedereen is welkom, zangervaring of mooi kunnen zingen is niet belangrijk. Wel is het natuurlijk handig als u in een koor meerstemmig zingt, dat u goed toon kunt houden.

Het programma

Tussen het zeilen door is iedere dag een workshop. Soms aan boord, soms ergens anders. Dat is een verrassing. Er wordt afwisselend apart en individueel met de deelnemers gewerkt. De andere keer zingt u als een meerstemming koor met zijn allen samen.

U kunt dagelijks aan land de benen strekken. Het schip zeilt overdag iedere dag een stukje verder langs de kust. Op verschillende plaatsen en in baaien wordt aangelegd. Soms gaat u zelfs zingen op bijzondere plaatsen zoals in een antiek theater uit de Grieks-Romeinse tijd, met een geweldige natuurlijke akoestiek en onverwachts internationaal publiek.

Sing & Sail Muziekcruise is all inclusive

Aan boord legt de bemanning u in de watten en doet u zelf helemaal niets. Zij koken voor u, zeilen het schip, doen de boodschappen en zelfs de afwas.... Deze vakantie gaat dus om puur genieten en zingen!

Deze zangreis is inclusief

  • 7 overnachtingen aan boord o.b.v. een 2-persoonshut
  • Maaltijden aan boord
  • Dagelijks zangworkshops
  • Vliegreis en transfers

Prijs & uw zangvakantie inschrijving

Sing & Sail duurt een week van zaterdag tot zaterdag en de prijsindicatie is € 175,- per persoon per dag. Exclusief twee diners aan de wal. De groepsgrootte is maximaal 10 deelnemers.

U verblijft aan boord op basis van 2-persoonshutten. Alle hutten hebben een eigen badkamer en toilet.

 Schrijf in en wees verzekerd van uw plaats bij de eerstvolgende Sing & Sail.

Reiskrant Telegraaf ging eerder mee met Sing & Sail, een citaat uit de krantreportage

“Er is hard gewerkt aan de groepsliedjes, de individuele songs en de totale performance, door Leoni strak geregisseerd op het ruime achterdek. Ondanks het wisselende niveau van de groep, van beginnend amateur tot semi-professional en van mode-ontwerpster tot predikant, ontstaat er een hechte voorstelling. En dat is dan met name te danken aan de drijvende kracht van Jansen en gitarist Fisser. Hun enthousiasme kent geen grenzen en vooral Jansen stuwt de groep op tot steeds grotere prestaties.”

Klik op in het menu rechts op Reiskrant over Sing & Sail, om de hele reportage uit de Telegraafkrant te lezen en een videoimpressie te zien.

Ik wil meer informatie

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

18-09-2023
Waarom zou je nu al voor volgend jaar jouw bootvakantie moeten boeken? Reden 1: de eerste...
Lees meer...
11-05-2021
Waarom kies je voor deze unieke beleving van een Comfort Blue Cruise? Ook wel zeilcruise...
Lees meer...
31-12-2020
Op de laatste dag van 2020 blikken we graag terug op afgelopen jaar. Naar de leuke dingen...
Lees meer...