Schrijf & geniet!
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Schrijf uw eigen boek

Heeft u altijd al uw autobiografie willen schrijven of een belangrijke periode uit uw leven op papier willen zetten? U kunt nu aan uw persoonlijke verhaal of aan de opzet van uw autobiografische boek werken tijdens deze bijzondere Schrijf Cruise op de Turkse golven.

De cursus wordt gegeven door de ervaren human interest schrijver/journalist Lydia van der Weide  (Cosmo, Grazia, J/M, LINDA, Margriet, Nouveau, Viva, Vriendin en Vrouw).

Gedurende deze blue cruise wordt u door haar geïnspireerd en krijgt u vele handvatten en tips. Lydia coacht u zowel in groepsverband als persoonlijk bij uw schrijfproces. U zult er veel van opsteken en met een verrassend resultaat het schip verlaten.

Vertrekdatum Schrijfcruise: ntb

Heeft u interesse in deze schrijfweek aan boord, meldt u zich dan aan via het contactformulier.

De Schrijf Cruise in het kort

U verblijft de hele week op het zeilschip van SWS Sailing en slaapt ook aan boord. De bemanning zeilt het schip, u hoeft zelf niets te doen. De vaarroute van de boot is langs de kust. Het jacht gaat voor anker in prachtige baaien en bij kleine haventjes of plaatsjes. Er is iedere dag gelegenheid om aan land te gaan, voor een wandeling, het bezoeken van een dorpje of het maken van een korte facultatieve excursie. Dagelijks kunt u in de baaien heerlijk zwemmen en snorkelen, of u pakt de kano voor een peddeltocht door de baai waar het schip voor anker ligt.

In de ochtenden werkt u gestructureerd aan schrijfopdrachten onder de persoonlijke en professionele begeleiding van Lydia. De middagen kunt u ongestoord besteden aan het schrijven van uw eigen tekst. Nergens vindt u zo'n inspirerende omgeving als hier.... En een eventueel writer's block lost zo op met een frisse duik in het turquoise water!

De maaltijden worden gezamenlijk aan boord genuttigd en bereid door onze scheepskok. U gaat twee keer aan land dineren in een restaurant. De minimale groepsgrootte is 8 en maximaal 10 deelnemers.

De prijs van de Schrijfvakantie met Lydia van der Weide

Deze schrijfworkshop kost € 950,- pp inclusief de workshops, een persoonlijk voorbereidingsgesprek en eten & drinken aan boord (uitgebreid ontbijt, warme lunch, meergangendiners en tussendoortjes aan boord, als ook alle drankjes, koffie, thee, water, softdrinks, wijn en bier). Na afloop stelt Lydia zich tegen een gereduceerd tarief beschikbaar voor overleg.

Het bedrag van € 950,- is exclusief de reiskosten, maar SWS Travel verzorgt de vliegreis voor alle deelnemers, dus ook dat wordt allemaal voor u geregeld. Het vliegticket kost circa € 335,- plus transfers. En u betaalt zelf nog twee diners aan de wal, deze zijn niet inbegrepen bij de reissom.

U verblijft aan boord op basis van gedeelde 2-persoonshutten. Alle hutten hebben een eigen badkamer en toilet. U wordt ingedeeld bij iemand anders van hetzelfde geslacht. De hutten hebben gescheiden bedden.

 Schrijf nu in

* * * * Deze bijzondere reis is te boeken vanaf 8 deelnemers * * * *

 

Schrijf Cruise met Lydia van der Weide.pdf
plezier in het schrijven van je boekZon zee en een zeilboot doet wonderen voor je schrijfinspiratiemooie blauwe zee en warme zonLydia doet inspiratie op aan boordLydia ontdekt de Turkse kust
naar de website van Lydia van der Weide
plezier in het schrijven van je boekZon zee en een zeilboot doet wonderen voor je schrijfinspiratiemooie blauwe zee en warme zonLydia doet inspiratie op aan boordLydia ontdekt de Turkse kust

Video

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

Facebook

24-03-2019 08:30:45
Op 18 mei en 29 juni varen wij als Nederlandse eigenaren weer mee op de Comfort Blue Cruise. De route staat ingepland langs de Griekse eilanden. We gaan eiland hoppen en op ontdekking! Ga je mee? Wat we zoal gaan doen? Spectaculaire scooterritjes, wandelingen met adembenemende uitzichten, ronddolen in pittoreske haventjes en dorpjes, kerkjes, kloosters, grotten en zelfs een vulkaan bezoeken... En naast dit alles is er uiteraard ook tijd om aan boord te genieten van zon, zee en je culinair te laten verrassen. Beslis snel, want er zijn nog maar weinig plekken! Bel Nathalie van SWS Sailing. Telefoon +316 34 05 39 62. Meer info op de website via https://www.swssailing.nl/informatie/comfort-blue-cruise
23-03-2019 18:33:22
SWS bied drie soorten blue cruises aan, zie https://www.swssailing.nl/choose/onze-blue-cruises. Vraag: welke zou jij prefereren? ⛵️Sportief meezeilen (basis klasse) ?Relaxed meezeilen (comfort klasse) ??Premium meezeilen (deluxe klasse)
22-03-2019 14:23:10
Voor de "Muziek in mij" thema cruise, met vertrek op 18 mei, is nog voor precies 2 stellen plek. Pak je kans, want deze bijzondere week met Esther Kruiter en Paul-Jan Linker is maar 1x per jaar! Wat deze week speciaal maakt? Het liggend liedjes concert, zingen tijdens het zeilen en in een antiek amfitheater... Meer informatie vind je op onze website https://www.swssailing.nl/informatie/muziek-in-mij Delen met gezellige koppels die van muziek houden wordt uiteraard gewaardeerd!
21-03-2019 17:32:43
Iedereen die onze pagina leuk vindt maakt toch nog kans om te winnen! Want tijdens de week van het weten werd er wel massaal meegedaan met antwoorden, maar er was helaas niemand die alle vragen goed had? We willen onze volgers toch graag belonen voor het enthousiasme, dus doen we volgende week een verloting onder iedereen. Volg jij ons al? Zoja, dan maak ook jij kans?

@SWStravel

Blog

14-07-2018
13... Een ongeluksgetal, maar dit is het aantal vaarweken dat ons schip Sila in 2018 er al op...
Lees meer...
17-02-2018
“Ik ga alleen op vakantie, maar heb geen zin in dat dating gedoe tussen single vrouwen en...
Lees meer...
13-12-2017
“Waar ik echt een hekel aan heb tijdens mijn vakantie, zijn van die gillende kinderen en...
Lees meer...