Schrijf & geniet!
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Schrijf uw eigen boek

Heeft u altijd al uw autobiografie willen schrijven of een belangrijke periode uit uw leven op papier willen zetten? U kunt nu aan uw persoonlijke verhaal of aan de opzet van uw autobiografische boek werken tijdens deze bijzondere Schrijf Cruise op de Turkse golven.

De cursus wordt gegeven door de ervaren human interest schrijver/journalist Lydia van der Weide  (Cosmo, Grazia, J/M, LINDA, Margriet, Nouveau, Viva, Vriendin en Vrouw).

Gedurende deze blue cruise wordt u door haar geïnspireerd en krijgt u vele handvatten en tips. Lydia coacht u zowel in groepsverband als persoonlijk bij uw schrijfproces. U zult er veel van opsteken en met een verrassend resultaat het schip verlaten.

Vertrekdatum Schrijfcruise: ntb

Heeft u interesse in deze schrijfweek aan boord, meldt u zich dan aan via het contactformulier.

De Schrijf Cruise in het kort

U verblijft de hele week op het zeilschip van SWS Sailing en slaapt ook aan boord. De bemanning zeilt het schip, u hoeft zelf niets te doen. De vaarroute van de boot is langs de kust. Het jacht gaat voor anker in prachtige baaien en bij kleine haventjes of plaatsjes. Er is iedere dag gelegenheid om aan land te gaan, voor een wandeling, het bezoeken van een dorpje of het maken van een korte facultatieve excursie. Dagelijks kunt u in de baaien heerlijk zwemmen en snorkelen, of u pakt de kano voor een peddeltocht door de baai waar het schip voor anker ligt.

In de ochtenden werkt u gestructureerd aan schrijfopdrachten onder de persoonlijke en professionele begeleiding van Lydia. De middagen kunt u ongestoord besteden aan het schrijven van uw eigen tekst. Nergens vindt u zo'n inspirerende omgeving als hier.... En een eventueel writer's block lost zo op met een frisse duik in het turquoise water!

De maaltijden worden gezamenlijk aan boord genuttigd en bereid door onze scheepskok. U gaat twee keer aan land dineren in een restaurant. De minimale groepsgrootte is 8 en maximaal 10 deelnemers.

De prijs van de Schrijfvakantie met Lydia van der Weide

Deze schrijfworkshop kost € 950,- pp inclusief de workshops, een persoonlijk voorbereidingsgesprek en eten & drinken aan boord (uitgebreid ontbijt, warme lunch, meergangendiners en tussendoortjes aan boord, als ook alle drankjes, koffie, thee, water, softdrinks, wijn en bier). Na afloop stelt Lydia zich tegen een gereduceerd tarief beschikbaar voor overleg.

Het bedrag van € 950,- is exclusief de reiskosten, maar SWS Travel verzorgt de vliegreis voor alle deelnemers, dus ook dat wordt allemaal voor u geregeld. Het vliegticket kost circa € 335,- plus transfers. En u betaalt zelf nog twee diners aan de wal, deze zijn niet inbegrepen bij de reissom.

U verblijft aan boord op basis van gedeelde 2-persoonshutten. Alle hutten hebben een eigen badkamer en toilet. U wordt ingedeeld bij iemand anders van hetzelfde geslacht. De hutten hebben gescheiden bedden.

 Schrijf nu in

* * * * Deze bijzondere reis is te boeken vanaf 8 deelnemers * * * *

 

Schrijf Cruise met Lydia van der Weide.pdf
plezier in het schrijven van je boekZon zee en een zeilboot doet wonderen voor je schrijfinspiratiemooie blauwe zee en warme zonLydia doet inspiratie op aan boordLydia ontdekt de Turkse kust
naar de website van Lydia van der Weide
plezier in het schrijven van je boekZon zee en een zeilboot doet wonderen voor je schrijfinspiratiemooie blauwe zee en warme zonLydia doet inspiratie op aan boordLydia ontdekt de Turkse kust

Video

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

13-04-2019
Tegenwoordig boekt de gemiddelde vakantieganger niet zomaar een reis. Men wil iets beleven en...
Lees meer...
05-01-2019
Een blue cruise is een kleine cruise met gemiddeld twaalf gasten, waarbij je je vakantie voor...
Lees meer...
09-10-2018
Op een blue cruise kun je volop zwemmen in de mooiste blauwe baaien. Dat is niet alleen heerlijk...
Lees meer...