op TV gemist? Kijk hier terug
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Geer & Goor: waarheen, waarvoor?

Klik hier om de hele aflevering van het programma Geer en Goor, waarheen waarvoor in Turkije via uitzending gemist rtlXL te bekijken.

Of bekijk rechts korte stukjes film.

Steun het Nationaal Ouderenfonds

Gerard Joling en Gordon namen deze zomer zes ouderen mee naar Bodrum aan de Turkse kust op een luxe zeiljacht! Wij zijn trots dat Talpa Producties SWS Sailing heeft gekozen voor deze TV opnames van Geer en Goor waarheen waarvoor. We hebben erg veel plezier gehad en tegelijkertijd steunen wij hiermee ook het Nationaal Ouderenfonds! Want in deze serie afleveringen worden vakantiewensen van ouderen vervuld en wordt aandacht gevraagd voor de senioren in onze maatschappij die eenzaam zijn en het niet zo breed hebben. Onthoud ook het Nationaal Ouderenfonds te steunen!

Persoonlijk welkom aan boord

Gerard Joling, Gordon, de ouderen en het Talpa team varen tijdens deze bijzondere blue cruise op een zeer luxe jacht langs de Turkse kust. Eigenaresse van SWS Sailing Nathalie D'Alessandro heet hen persoonlijk welkom aan boord en laat ze de allermooiste hut zien met 'James Bond' bed.... Kijk hier naar het fragment met Nathalie, Gerard en Gordon

Waterskien

Jannie van 71 jaar oud laat haar sportieve kant zien en staat na 50 jaar weer op de waterski's!!! Kijk hier naar het fragment met Jannie.

Met dolfijnen zwemmen

In deze aflevering, die bij ons in Turkije is opgenomen zien we ook Gentia. Ze is een prachtige vrouw van bijna 80, maar had een zwaar leven, loopt niet zo goed meer, en ze was zo blij toen haar grootste wens in vervulling ging:  met dolfijnen zwemmen! Bekijk hier het fragment met Gentia via uitzending gemist.

Banaanvaren in baai

Een minpunt was het banaanvaren, erg leuk, maar het ging helaas mis. Gordon viel eraf, verwondde zijn knie en moest met gillende sirenes naar het ziekenhuis. Hij was letterlijk de pisang! Gelukkig gingen de opnames gewoon door, met Gordon erbij, in een rolstoel... the show must go on! Kijk hier naar het fragment met banaanvaren en het ongeluk van Gordon

Buikdansen

Coby van 82 is nog heel actief, staat volop in het leven, helpt zelfs anderen van haar leeftijd. Ondanks dat ze nieuwe schouders en heupen heeft, gaat zij buikdansen.... Bekijk hier het fragment met Coby

SWS Sailing bedankt

Heel erg bedankt voor alle hulp tijdens de opnames! Vooraf was het fijn communiceren en kwamen jullie met goede opties aanzetten en tijdens de draaidagen waren jullie enorm flexibel en was alles op het laatste moment mogelijk!
Ondanks dat door omstandigheden alles zoveel wijzigde bleven jullie altijd met een glimlach aan het werk en waren onze verzoeken geen probleem.

Govinda den Hartog - Producer Talpa Producties B.V.

Lees ook onze blog over de opnames bij SWS Sailing aan boord van het nieuwe TV programma Geer en Goor, waarheen waarvoor?

Boek de Blue Cruise!

Video

Video

Video

Video

Video

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

18-09-2023
Waarom zou je nu al voor volgend jaar jouw bootvakantie moeten boeken? Reden 1: de eerste...
Lees meer...
11-05-2021
Waarom kies je voor deze unieke beleving van een Comfort Blue Cruise? Ook wel zeilcruise...
Lees meer...
31-12-2020
Op de laatste dag van 2020 blikken we graag terug op afgelopen jaar. Naar de leuke dingen...
Lees meer...