Su hotel, Bodrum
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Boetiekhotel Su Otel

Ons favoriet hotel in het historische centrum van Bodrum is het Su Otel. Het is een oase van rust en op loopafstand van de boot.

Bezoek de prachtige middeleeuwse burcht of het antieke theater. Natuurlijk kunt u in het Saint Tropez van Turkije flaneren langs de jachthaven, shoppen, lekker uit eten in vele restaurants en zonovergoten terrasjes pakken. Het Su Otel ligt in dezelfde straat als het Mausoleum van Halicarnas, één van de zeven klassieke wereldwonderen.

Vanaf de hoofdstraat volgt u het mozaïek door een smal steegje en komt u terecht in de prachtige tuin van Su Otel. Rond het zwembad liggen sfeervol gekleurde kleine bungalows (25 hotelkamers) met bougainvilles en palmbomen. Vanuit de tuin loopt u zo de bar in waar u in fauteuils kunt loungen. De hartelijke eigenaar Zafer en zijn assistent Ali spreken goed Engels. Gasten van over de hele wereld, van Amerika tot Australië, verblijven in dit boetiekhotel.

U verblijft op basis van logies/ontbijt en kunt in het Su Otel tevens terecht voor een massage. Vraag er gerust naar bij Zafer. Stuk voor stuk hebben onze SWS gasten genoten van hun verblijf in het Su Otel. Zij waren allemaal aangenaam verrast door dit verborgen paradijs! Geen harde muziek of lallende dronken gasten. De kamers zijn voorzien van airco en wifi. Ook kunt u de grote Sultan Suite boeken met king-size bed.

Prijs vanaf € 87,50.

Klik hier voor contact en meer informatie.


Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

18-09-2023
Waarom zou je nu al voor volgend jaar jouw bootvakantie moeten boeken? Reden 1: de eerste...
Lees meer...
11-05-2021
Waarom kies je voor deze unieke beleving van een Comfort Blue Cruise? Ook wel zeilcruise...
Lees meer...
31-12-2020
Op de laatste dag van 2020 blikken we graag terug op afgelopen jaar. Naar de leuke dingen...
Lees meer...