Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Beschrijving premium deluxe klasse

De boot

De premium deluxe blue cruises worden primair uitgevoerd op het schip Xenos II van het type gulet, welke in eigendom zijn van een rederij met privé eigenaar uit Nederland. Het schip voldoet aan strenge kwaliteitseisen en aan boord werkt vast personeel. Dit luxe zeiljacht wordt jaarlijks in eigen beheer door de eigenaar zelf onderhouden, waardoor topkwaliteit geleverd wordt. Het zeilschip is voorzien van een goede tuigage en uiteraard is de bemanning opgeleid om het schip ook echt te kunnen zeilen. De Turkse kapitein spreekt Engels.

Luxe

Het premium deluxe schip heeft een prachtig verzorgd interieur en is voorzien van luxe elementen zoals airconditioning in alle hutten en de luxe badkamers hebben douche cabines. U krijgt handdoeken, badlakens en uw beddengoed wordt verschoond. Alle loungekussens en zonnematrassen zijn voorzien van comfortabele zachte badstofbekleding, die wekelijks verschoond worden. In uw hut ligt een wellnessset voor u klaar. U krijgt in het voor- en naseizoen dekbedden en in de zomer koele katoenen zomerdekens of lakens. Aan boord van het premium deluxe schip krijgt u dezelfde verzorging als op de Comfort Blue Cruise. Lees hier meer over de luxe elementen van de Comfort Blue Cruise.

De reis

De premium deluxe blue cruise vertrekt in principe om 15.00 uur zaterdagmiddag. Transfers die bij deze cruise zijn inbegrepen worden alleen gebruikt voor de rit van onze blue cruise gasten. De transferduur is daarom zo kort mogelijk.

Culinair eten & drinken

Aan boord is de verzorging op basis van een luxe all inclusive. Dat wil zeggen dat de chefkok gevarieerde luxe maaltijden serveert aan een mooie gedekte tafel, net zoals u in een goed restaurant dineert. Alle culinaire hapjes en drankjes, verse sappen, bier en goede huiswijnen zijn inbegrepen bij de prijs (fair use). Tegen betaling zijn alleen de sterke dranken. Privé groepen kunnen tegen een surplus van te voren ook andere wijnen bestellen. De kok kan desgewenst rekening houden met uw speciale (di)eetwensen of voedselallergie. U dient dit van te voren bij boeking kenbaar te maken.

Vaarroutes

U kunt de premium deluxe blue cruise boeken in verschillende vaargebieden langs de Turkse kust en/of Griekse eilanden, doorgaans met vertrek vanuit Bodrum, maar vertrek vanuit Gocek of Fethiye is op aanvraag ook mogeljik. De routes zijn flexibel en worden zoveel mogelijk zeilend afgelegd. Dagelijks houdt de kapitein een briefing betreffende de wind- en weersomstandigheden, waarbij u inspraak heeft in het dag tot dag programma.

Gezelschap

De premium deluxe blue cruise wordt hoofdzakelijk verkocht door SWS Sailing zelf. Het schip waarop deze blue cruise wordt uitgevoerd is in privé bezit en het populaire comfort blue cruise concept is door SWS zelf ontwikkeld. Het gezelschap aan boord is Adult Only met stellen en alleenreizenden of u huurt het schip inclusief de bemanning privé af met uw eigen groep met familie of vrienden.

 

GEFELICITEERD! JE HEBT HET PAASEI GEVONDEN, NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR JE PRIJS
Ik wil de premium deluxe blue cruise boeken
GEFELICITEERD! JE HEBT HET PAASEI GEVONDEN, NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR JE PRIJS

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

11-05-2021
Waarom kies je voor deze unieke beleving van een Comfort Blue Cruise? Ook wel zeilcruise...
Lees meer...
31-12-2020
Op de laatste dag van 2020 blikken we graag terug op afgelopen jaar. Naar de leuke dingen...
Lees meer...
01-03-2020
Met kleine groep van circa twaalf mensen op vakantie en dat heeft zo z’n voordelen! Er...
Lees meer...