oprichter Nathalie D'Alessandro, meer dan 30 jaar ervaring
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Achtergrond informatie SWS

De oprichter en eigenaresse van SWS Sailing, Nathalie D’Alessandro werkt al sinds 1992 in de reiswereld van blue cruises.

Ze begon bij de toonaangevende zeilcruise organisatie Tussock Cruising en daarna richtte zij voor de toenmalige Turkse eigenaar Mehmet Yavas Flaka Cruising in Nederland op, beide bedrijven gespecialiseerd in zeilcruises in het prachtige Turkije.

Specialist, al meer dan 30 jaar

In 2010 vond Nathalie het na jaren loondienst, tijd voor haar eigen bedrijf en een kwaliteitsslag! Want het was tijd niet alleen tijd voor verandering, maar het kon volgens haar ook nog best iets beter in Turkije…. Daarom richtte zij haar eigen reisonderneming SWS Travel | SWS Sailing op en kocht zij zelf een schip (de Sila). Maar er zijn ook zoveel andere prachtige landen dan alleen Turkije om een blue cruise te doen. Zoals langs de Griekse eilanden, in Kroatie, Italie of zelfs Frankrijk en andere landen binnen en buiten Europa.

Blue Cruise landen

De subtitel onder de naam SWS Sailing, De Blue Cruise Specialist van Nederland is dus niet zomaar gekozen. Want het doel is in minstens tien landen dit fantastische vakantie concept aan de Nederlanders (en Belgen) aan te bieden. Nathalie zet zich al meer dan 25 jaar in om de blue cruise bekend te maken en is ambitieus in haar werk, want er zijn nog zoveel mensen die nog nooit kennis hebben gemaakt met deze bijzondere vorm van vakantie vieren.

Sand Water Stone

Hier staan de letters SWS voor. Drie natuurlijke ingredienten welke voor vakanties staan samengesteld uit meerdere elementen, waarbij natuurschoon rondom het element WATER de hoofdrol speelt. Want een week blue cruise (water) is perfect te combineren met een hotel aan het strand of een villa met prive zwembad (sand), maar ook met een rondreis over land of stedentrip (stone).

Passie

De Blue Cruise is een vakantiesoort waarin allerlei aspecten zitten die voor Nathalie zelf belangrijk zijn: vrijheid, natuur, zon en zee, gezelligheid, een ontspannen manier van rondreizen, leuke nieuwe mensen leren kennen, cultuursnuiven, plekken bezoeken waar nauwelijks andere toeristen komen en een persoonlijke benadering. Zo heeft zij dat de eerste keer zelf op een klassiek zeiljacht ervaren. Een week aan boord was een avontuur dat haar echt ontspanning bracht. Het bijzondere gevoel dat zij toen had wil zij graag delen met anderen. Dat is de passie achter de vakanties van SWS Sailing die u aangeboden krijgt.

Erover gezien of gehoord?

De gasten, ofwel SWS ambassadeurs die al eens aan boord waren vertellen hun vakantieverhalen enthousiast door bij familie, vrienden en collega’s. Maar ook zijn er vele journalisten van diverse kranten en bladen die mee zijn geweest met SWS en prachtige reportages publiceerden. Ook ging een paar keer een televisieploeg mee aan boord, zodat de blue cruise een nog groter publiek bereikte!

Zoover Gold Awardd

In Turkije boekte Nathalie al vele successen. Met haar eigen schip Sila, sleepte zij al een Zoover Gold Award in de wacht.

Deskundigheid

Nathalie is de enige in Nederland en Belgie die al 30 jaar fulltime professioneel blue cruises organiseert. Samen met betrouwbare partners, een deskundig team en haar jarenlange ervaring zorgt zij ervoor dat uw volledige reis tot in de puntjes is geregeld.

Persoonlijk contact

U kunt ons altijd bellen, of via de contactpagina uw vraag insturen en zullen we u zo snel mogelijk via email beantwoorden of desgewenst terugbellen.

meer weten over SWS

Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief en aanbiedingen ontvangen

@SWStravel

Blog

18-09-2023
Waarom zou je nu al voor volgend jaar jouw bootvakantie moeten boeken? Reden 1: de eerste...
Lees meer...
11-05-2021
Waarom kies je voor deze unieke beleving van een Comfort Blue Cruise? Ook wel zeilcruise...
Lees meer...
31-12-2020
Op de laatste dag van 2020 blikken we graag terug op afgelopen jaar. Naar de leuke dingen...
Lees meer...