Yonca Resort, Gocek
Snel een vraag stellen? Bel ons!
+ 31(6) 34 05 39 62
< Terug naar de vorige pagina

Boetiekhotel Yonca Resort

Geniet van het thuisgevoel tijdens een rustig en comfortabel verblijf in het Yonca Resort in het centrum van het kleine, maar mondaine kuststadje Gocek, in het zonnige zuiden van Turkije.

Het gezellige Gocek heeft ongeveer 4.000 inwoners zonder het toerisme in de zomer, dus een rustige plaats om uw vakantie door te brengen. Weinig lawaai en in de zomer zijn auto’s niet welkom in het centrum, maar u kunt gratis de hotelfietsen gebruiken. Er is een gezellige promenade met veel mooie winkeltjes, bars en restaurants.

Omdat het een zeilstadje is en de meeste boten weer vroeg vertrekken is het nachtleven hier rustig. Gocek is een prachtige mix tussen de groen blauwe natuur van de zee en bergen en de moderne tijd. Er zijn vier jachthavens met een heerlijke boulevard dat aandoet als een parkje. De zee en de havens liggen op 400 meter afstand van het Yonca Resort.

Dit boetiekhotel heeft acht kamers, alle voorzien van airco, wifi en andere moderne gemakken. De kamers hebben uitzicht op de groene mooi onderhouden tuin en het zwembad. Leuk detail is dat alle kamers de naam van een bloem hebben. Het hotel is sfeervol met antiek meubilair ingericht en ligt verborgen in een klein straatje, aan de rand van het centrum. U krijgt het ontbijt geserveerd aan het zwembad. Ook kunt u lunch en diner hier gebruiken. Gastheer Ergun geeft u graag tips over de omgeving en kan u tevens helpen bij andere zaken, zoals het huren van een auto.

kleinschalig boetiekhotel in GocekHeerlijk zwembad bij het Yonca Resortlekker loungen op het schaduwrijke terrasYonca Resort is omringd met een groene lommerijke tuinBoetiekhotel Yonca Resort stelt gratis fietsen beschikbaar
kleinschalig boetiekhotel in GocekHeerlijk zwembad bij het Yonca Resortlekker loungen op het schaduwrijke terrasYonca Resort is omringd met een groene lommerijke tuinBoetiekhotel Yonca Resort stelt gratis fietsen beschikbaar

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

@SWStravel

Blog

21-07-2017
Afgelopen nacht om 01.30 uur Turkse tijd is er een aardbeving geweest in het gebied tussen Kos...
Lees meer...
15-05-2017
In dit voorjaar is SWS Sailing met Valerie den Haan van 60PlusEnDus een exclusieve samenwerking...
Lees meer...
18-04-2017
Als onze gulet Sila te water gaat is het ieder jaar weer een spannende dag! Elk jaar gebeurt dat...
Lees meer...